Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2012. 13:53h.

El PPC proposa una Coordinadora en defensa del bilingüisme

Acte dissabte a favor del castellà organizat per diverses entitats

El PPC proposa una Coordinadora en defensa del bilingüisme

PP i Ciutadans en una manifestació a favor del castellà el 2009

El PPC proposa la creació d'una Coordinadora en defensa del bilingüisme mitjançant una carta adreçada a Convivència Cívica, Associació per la Tolerància, Àgora Socialista i Ciutadans.

La diputada Mª José García Cuevas assistirà en representació del PPC a l'acte d'aquest dissabte, tot i lamentar que "sigui una acte convocat de manera unilateral per un partit polític i no conjuntament per part de tots els partits i associacions que defensem el bilingüisme a Catalunya ".
En aquest sentit, ha remarcat que la creació d'aquesta Coordinadora possibilitarà que "tots aquells que des de la política o la societat, estem a favor de la defensa del bilingüisme en el sistema educatiu català, treballem junts, remant en la mateixa direcció".

La diputada del PPC al Parlament, Mª José García Cuevas, ha anunciat avui que el PPC proposarà la creació d'una Coordinadora en defensa del bilingüisme, que estigui integrada per tots els partits polítics i associacions que defensen el bilingüisme integrador a Catalunya. En aquest sentit, ha dirigit una carta a Convivència Cívica, Associació per la Tolerància, Àgora Socialista i Ciutadans per celebrar una reunió constituent de la Coordinadora la setmana "per decidir, entre tots, l'àmbit, nom, lema i accions a dur a terme des d'aquesta plataforma conjunta de tots els actors polítics o cívics que entenem que hem de treballar, cadascú des del seu àmbit, però coordinats i units en l'objectiu ". "Aquesta ha de ser una Coordinadora plural, en la qual s'inclogui totes les associacions, que són les que han de tenir tot el protagonisme", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#19 miquel, badalona, 21/04/2012 - 10:21

L'acte el fan al teatre GOYA, Un pintor ilustre SORD I AILLAT DEL MON per una greu malaltia. El mateix que els qui s'hi reuneixen SORDS i aillats del mon per una greu malaltia L'ESPANYOLISME.

#18 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 20/04/2012 - 08:22

Crec que es demanar-lis massa als espanyols. Que siguin "bilingües"! Uf! Si amb prou feines saben parlar i escriure correctament la seva llengua!
Els espanyols no són com els catalans, que de fet ja parlem, apart de la nostra llengua pròpia, la seva, per imposició, clar! Com van fer a Amèrica!

#17 jajajajajajjajaaaaa, Barcelona, 19/04/2012 - 19:34

jajajajaaj como se cabrean los serbocatalanufos........en el fondo mucho habalr pero nada de nada han votado a CIU y esta se havendido como siempre al PP, o se que a callar, que cuando veis un par de tricornios salis corriendo , venga una butifarrada que es lo unico que sabeis hacer jajajajjaaaaaa

#16 Eduardo González Palomar , Manlleu, 19/04/2012 - 17:53

¡Para luego es tarde, después de dar en la tecla con esa propuesta de una coordinadora en defensa del bilingüismo en Catalunya!

#16.1 fins els collons, gir, 19/04/2012 - 18:06

primer pagueu, lladregots!

#15 fins els collons, gir, 19/04/2012 - 16:56

aquest españols primer que paguin els 1.000 milions que ens deuen

#15.1 Luca, bcn, 20/04/2012 - 08:16

no us deuen ni un duro, maco. Que per aixo sou de les CCAA mes riques d'Espanya i es mes que just que sous dels que mes pagan. Es diu redistribució de la riquesa. un concepte molt democratic i propi del Estat del Benestar que tant us agrada.

#15.2 Jordi O., Barcelona, 20/04/2012 - 12:31

N'hi ha que viuen aquí i parlen sempre en tercera persona quan parlen del catalans...quin poc sentiment de pertinença a la comunitat. I després volen donar lliçons.