Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2008. 18:02h.

El PPC rebutja dir-se Partit Popular Català

Un dirigent de Tarragona diu que "somos más guapos que nadie"

El PPC rebutja dir-se Partit Popular Català

Fernández, al mig, celebra l'aprovació de la ponència amb altres autors

El dotzè congrés del Partit Popular de Catalunya ha rebutjat una esmena que pretenia canviar el nom oficial pel de Partit Popular Català, segons ha explicat el coordinador, el regidor de l'Ajuntament de Tarragona Alejandro Fernández, en el seu informe al ple. Fernández ha justificat el vot en contra perquè "nuestros problemas no se solucionan cambiando de nombre, son problemas más profundos". El dirigent tarragoní ha admès també "la distancia enorme entre lo que somos como partido y lo que la gente percibe" en al·lusió a la mala imatge de la formació a Catalunya. "Tenemos que acortar esa distancia", ha afegit. "¿Cómo puede ser que haya calado que somos menos simpáticos?" s'ha preguntat. "Somos más simpáticos, más alegres e incluso hasta más guapos aunque eso no salga en la ponencia", ha acabat entre aplaudiments.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ramon, Damasc, 06/07/2008 - 14:17

El PSC tampoc es el Partit Socialista Catala sino el Partit dels Socialistes de Catalunya, pero ningu en fa un titular d'aixo. Si ets d'esquerres tot va be.

#10 inquisidor delator, Ivars d'Urgell, 06/07/2008 - 09:45

Que los multen por rotular sólo en castellano.

#9 Rocacorba, Girona /Cat/, 05/07/2008 - 23:34

Malgrat tots els mpediments possats a la MONTSERRAT NEBRERA, JA ES POT DIR QUE ES LA PRESIDENTA VIRTUAL DEL P.P. A CATALUNYA. Desprès els del P.P. parlen de democracia, i accepten imposisions des de fora. Per cert ? i la llengua catalana, on es al congrès

#8 ATEO - ROJO _ MASON, Madrit, 05/07/2008 - 21:47

L'única llengua pròpia de Catalunya es el català, "el castellano", es una llengua colonial que ve de "castilla" i dir qualsevol altra cosa no ho fa un català, solament ho fa un colonitzador que vol imposar la seva cultura, a si i els xarnegos.

#7 A,, Barcelona, 05/07/2008 - 20:46

M'encanta veure com fracassats de la vida indepentistes i espanyolistes volen forçar el seu punt de vista negant el que la gran majoria sabem, que les llengües s'ens en foten i que el que volem és viure feliços. Patriotes catalans i espanyols cardeu mes