Publicitat
Política · 26 de Juny de 2010. 15:43h.

El PPC reclama pantalles per poder seguir Espanya

Alberto Fernández proposa obrir el Palau Sant Jordi o instal·lar-ne en alguna plaça

El PPC reclama pantalles per poder seguir Espanya

Seguidors d'Espanya mirant el partit contra Xile en un bar

Alberto Fernández Díaz, president del grup del PP a l'Ajuntament de Barcelona, ha reclamat obrir el Palau Sant Jordi o instal·lar pantalles gegants a una plaça singular de Barcelona per seguir els partits de la selecció espanyola durant el mundial de Sud-àfrica, com ja es va fer en altres ocasions amb l'Espanyol a la final de la UEFA del 2007 o el Barça a la final de la Copa d'Europa del 1994.

Fernández Díaz proposa a l'Ajuntament pactar amb patrocinadors i mitjans de comunicació l'emissió dels partits de la selecció espanyola al Palau Sant Jordi, perquè suposi un cost zero, seguint el que ja s'ha fet en altres ciutats espanyoles i recuperant el cost de obrir el Palau amb el servei del bar.

En aquest sentit, ha afegit que "en el cas que el partit pugui coincidir amb algun esdeveniment ja programat al Palau Sant Jordi es pot optar per instal·lar una gran pantalla a la zona de Av.Maria Cristina / Fonts de Montjuïc o alguna plaça singular de la ciutat".

El dirigent del PP ha lamentat que en la passada reunió de la comissió de cultura del divendres 11 de juny, el govern municipal rebutgés una petició del PP en la qual proposava buscar ubicacions per instal·lar una pantalla per seguir la selecció a Barcelona. Segons l'Ajuntament, no entra en les competències municipals oferir partits de futbol en un espai públic.

Fernández ha criticat "el sectarisme d'Hereu, que rebutja la nostra petició mentre sí que accepta aquest tipus d'iniciatives amb altres esdeveniments esportius". Ha assenyalat que aquesta petició "la fem amb anticipació perquè es tingui en compte a partir dels vuitens de final del campionat, ja que amb l'Eurocopa 2008 i Copa Confederacions 2009 l'Ajuntament tampoc va atendre les propostes del PP per instal·lar pantalles a Barcelona.

Ha afegit que "la manca de voluntat del govern municipal cap a aquesta iniciativa és la que impedeix que els barcelonins puguin seguir la selecció espanyola a Barcelona, com es fa en altres ciutats espanyoles".

Finalment, Alberto Fernández ha recordat que durant els partits del Barça de Champions League o la final de Copa de Rei al Camp Nou entre Sevilla i Atlètic de Madrid, es van instal·lar unes zones perquè els seguidors desplaçats a Barcelona poguessin seguir els partits,  per la qual cosa l'Ajuntament no pot posar excuses i hauria de prendre com a exemple aquesta iniciativa i oferir la mateixa opció als barcelonins que volen veure el mundial".

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#61 g, barna, 28/06/2010 - 17:14

basta ya de fascismo catalanista!

#60 Rafel Climent, Rubí (Països Catalans), 28/06/2010 - 15:09

Em sembla recordar que això mateix demanaven un altre grup de feixistes. ben bé, \"Dios los cria y ellos se juntan\". El dictador Franco encara mana en algunes mentalitats retrògrades.

#59 Joan, Bcn, 28/06/2010 - 13:37

La coña de los colonos y los inmigrantes es para mentes simples. Mi lengua es oficial en CAT y en mi DNI pone Barcelona, ESP. Hablo catalan si me dirijo a un catalanoparlante, pero mi lengua es el Cast.y por eso lo hablo. AH y soy catalan por eso voto

#58 despertaferro, L´H, 28/06/2010 - 13:31

Soys cuatro gatos y no parais de armar lio habeis hecho el ridiculo en las consultas dejando votar hasta el gato.No teneis sentido del ridiculo?.Ojala Pique salga con la senyera cuando ganemos el mundial para que a los NAZIONALISTAS os salga una ulcera.

#57 Joan, Bcn, 28/06/2010 - 13:31

Mira tu por donde el niño de Lleida si sabe como ridiculizar a la gente Juanito muy ingenioso, si señor. Y no, mira tu por donde, cuando una cosa me parece injusta no me voy sino que intento cambiarla. Contra el fascismo a muerte.