Publicitat
Política · 29 d'Abril de 2010. 14:40h.

El PPC repta el PSC a votar diferent al Congrès

El front comú a favor de l'Estatut només és al Senat

El PPC repta el PSC a votar diferent al Congrès

Corbacho i Castells, en un acte del PSC

La portaveu del PPC al Parlament, Dolors Montserrat, ha reptat al president de la Generalitat, José Montilla, a fer un front comú amb CiU per defensar l'Estatut "al Congrés" en comptes del Senat. La proposta de resolució, que demana la renovació del Constitucional abans de la sentència de l'Estatut, ha rebut el suport de CiU, PSC, ERC -malgrat que no la va signar- i ICV -117 a favor- i el vot en contra de PPC i Ciutadans.

"Ara vostès portaran al Senat aquesta resolució i faran el número que voten tots plegats i que són un front comú però tots sabem que això és un altre engany", ha afegit Montserrat.

"Els convido -ha insistit- a que portin las proposta al Congrés dels Diputas i que es voti. Tinc molta curiositat pel que votaran els 25 diputats del PSC i sobretot què votaran la ministra Carme Chacón i el ministre Celestino Corbacho.

"Vostès contínuamernt fan la cantarella de què retirem el recurs sobre l'Estatut que ha interposta el Partit Popular, però encara no he sentit demanar al Defensor del Poble -del seu partit, senyor Montilla- que retiri el seu recurs ni tampoc al Govern de l'Aragó ni al de Balears".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 PALLANGA, EL CEL, 30/04/2010 - 12:46

Dons mira per on, es de les poques coses que puc estar d'acord amb el PP. Curiós, molt curiós això dels espanyols.

#1 dolors, Barcelona, 30/04/2010 - 08:54

Penso que molta gent voldria saber realment que votaria el PSC al Congrès, molta cara d'aquest grup parlamentari, del poble català, peró que vota a favor del PSOE. Quina vergoña¡¡¡¡.