Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2009. 16:34h.

El PPC responsabilitza Montilla i CiU

Sánchez Camacho: "Els partits seriosos no podem entrar en aquest joc"

El PPC responsabilitza Montilla i CiU

Alícia Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha criticat "la deriva independentista de CiU que perjudica Catalunya", i ha afirmat que "l'actitud del PSC i el silenci del president Montilla" donen suport tàcit a les consultes. En aquest sentit, ha manifestat que "el PSC està mostrant la seva veritable cara i CiU la seva actitud cada vegada més radical".

Ha afegit que "els partits catalans seriosos no podem entrar en aquest joc de referèndums independentistes, i ens hem de preocupar del que importa de veritat als catalans, que és crear ocupació, baixar els impostos i impulsar l'economia catalana".

Sánchez-Camacho ha lamentat que s'estigui oferint "una imatge falsa de Catalunya a la resta d'Espanya i d'Europa", i ha dit que "és un greu error encoratjar aquests debats sobiranistes quan la prioritat és sortir de la crisi".

Al seu parer, "estem vivint l'etapa més gris de Catalunya", i "el Govern que ha generat més atur en la història de Catalunya ens vol distreure amb falsos debats".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Josep, Besalú, 14/12/2009 - 14:24

Aquesta dona, que fa gala de la demagògia i cinisme propis del seu partit, faria bé en aprendre a parlar en català. Tot i que en el fons deu estar contenta per l'augment de vots que obtindrà dels castellans a-demòcrates que tenim a Catalunya