Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2009. 14:37h.

El PPC retreu a Montilla "no donar la cara"

"El cas Pretòria és la gota que ha fet vessar el got de la paciència de la societat catalana"

El PPC retreu a Montilla "no donar la cara"

Camacho, en roda de premsa

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha exigit “tolerància zero amb la corrupció, amb fets concrets i no amb discursos buits. L’acció del Govern i de les diferents formacions polítiques ha de ser exemplaritzant”. “Ens preocupa l’allunyament dels catalans dels seus governants i dels seus polítics davant els casos de corrupció que s’estan coneixent a Catalunya. L’últim cas, el cas Pretòria, és la gota que ha fet vessar el got de la paciència de la societat catalana”, ha afegit.
 
Sánchez-Camacho ha celebrat que tant el PSC com CDC hagin decidit suspendre la militància de les persones imputades en el Cas Pretòria, “és el mínim que esperàvem per part dels dos partits”. Tot i això, ha criticat el fet que José Montilla s’hagi “escudat” en el seu càrrec de president de la Generalitat per no donar la cara com a primer secretari del PSC, “perquè aixà fa mal al conjunt dels catalans i també als mateixos socialistes catalans”. Així, li ha reclamat que “doni explicacions addicionals sobre les ramificacions de la trama destapada i les seves derivacions amb l’Incasol, ja que segons l’auto del jutge Baltasar Garzón seria coneixedor de factures falses emeses per la trama”.
 
Respecte a CDC, la presidenta del PPC ha constatat que “aquesta formació està present d’una manera o altra en diferents casos de corrupció que hem conegut darrerament a Catalunya”. Segons Sánchez-Camacho, “Mas està eludint responsabilitats, ja que des del primer moment s’hauria d’haver anunciat la suspensió de militància dels dos dirigents històrics detinguts”.
 
Així mateix, ha assegurat que “des del PPC no admetrem que ningú digui que millor no tirar de la manta perquè sinó prendrem mal’ El Partit popular vol arribar fins el final, és el que els catalans esperen de nosaltres. La regeneració passa per oblidar-nos dels pactes de silenci i per no tancar els casos en fals”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Alicia está maciza, BCN, 03/11/2009 - 13:06

Por qué será que las tías del PP están siempre tan buenas y perfectas, será que el fascismo embellece

#4 Tià, Paisos Catalans, 02/11/2009 - 23:15

Ens heu portat no solament a Catalunya sino a tot Espanya, a la merda,que vareu comensar fa 15 anys, i encara us voleu presentar de salvadors.Si Europa estés a les vostres mans,també aniria a la merda.

#3 Francesc, Barcelona, 02/11/2009 - 20:49

Molt ben dit, senyor Pancho!

#2 Pancho, XXXX, 02/11/2009 - 19:59

Llavors,pq la señora Sanchez-Camacho no inhabilita al Sr. Víctor Ros per estar imputat en el cas de corrupció urbanística de St. Andreu de Llavaneres? es predica amb l'exemple no? O a cas, la Sra. Camacho no sap que el Sr. Ros está imputat?

#1 Francesc, Barcelona, 02/11/2009 - 19:13

Amb quina autoritat moral parla aquesta senyora? Si ja ho diu un dels seus: aquest partit és una m....!