Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2018. 18:38h.

El PPC s'aboca amb Casado

Soraya només rep el suport de Millo

El PPC s'aboca amb Casado

Soraya Sáenz de Santamaría, a l'esquerra i Enric Millo

La candidatura de Soraya Sáenz de Santamaría només ha obtingut el suport de l'exdelegat del Govern espanyol a Catalunya Enric Millo. Les figures més importants dins del Partit Popular de Catalunya s'han posicionat públicament a favor de la candidatura de Pablo Casado.

El president del PPC, Xavier García Albiol, ha trencat avui la seva neutralitat i ha anunciat que donava suport a Pablo Casado com a president del PP a través del seu compte de twitter. "Des de fa un any sóc el President del PPC i em sento molt orgullós d'haver-me trencat la cara a Catalunya pel govern del PP juntament amb milers de companys en la situació més complexa per Espanya. En aquesta nova etapa el meu suport a Pablo Casado", ha escrit Albiol a la xarxa social.

El secretari general del PPC, Santi Rodríguez, també ha donat a conèixer avui el seu suport a Casado a través d'una piulada. "Amb la feina feta, ja puc dir que dipositaré la meva confiança en Pablo Casado per rellançar el nostre projecte polític", ha escrit.

fototuitadins.jpg

Albiol i Rodríguez se sumen a altres figures destacades del partit que han donat el seu suport a Casado, com el portaveu parlamentari de la formació Alejandro Fernández o la diputada al Parlament Andrea Levy.

L'exdelegat del Govern espanyol a Catalunya, va manifestar el passat 22 de juny que recolzava la candidatura de Soraya Sáenz de Santamaría per encapçalar el Partit Popular. Durant la presa de possessió com a delegada de l'Executiu espanyol a Catalunya de Teresa Cunillera, Millo va assegurar que Sáenz de Santamaría "és la que més coneix Catalunya" i va anunciar que s'implicaria "plenament" en la seva candidatura.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat