Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2015. 12:34h.

El PPC surt en defensa del petit comerç davant "la venda il·legal"

Marisa Xandri proposa un únic protocol d'actuació dels Mossos d'Esquadra i de les policies locals contra els 'top manta'

El PPC surt en defensa del petit comerç davant "la venda il·legal"

Marisa Xandri, a les Borges Blanques

La candidata del PP de Lleida a les eleccions al Parlament, Marisa Xandri, ha sortit en defensa del petit comerç davant “la venda il·legal” i ha explicat que si el PPC governa la Generalitat impulsarà un únic protocol d'actuació d'obligat compliment per part dels Mossos d'Esquadra i de les policies locals de Catalunya per tal de legislar la venda ambulant il·legal.

"Al petit comerç no se l’ajuda amb cops d’estelada, com ha fet en aquesta legislatura el Govern d’Artur Mas, amb el beneplàcit d’Esquerra, sinó que necessita un govern que el defensi de la venda il·legal i la competència deslleial”, ha manifestat.

 Durant la visita al mercat de les rebaixes de les Borges Blanques, Xandri, acompanyada pel número dos de la llista del PP per a les autonòmiques, Joan Simeón, ha afirmat que “el Partit Popular ha demostrat en aquesta legislatura que és l’únic que recolza el comerç de proximitat, que és el qui paga els impostos i pateix la crisi”.

També ha recordat que el Parlament va aprovar aquest mateix any una proposta de resolució del PPC en què s’instava el Govern a prendre tot un seguit de mesures per lluitar contra la venda ambulant sense autorització, coneguda com a top manta, “una pràctica que s’estén per tot Catalunya”, tal i com ha alertat Xandri, però que, malauradament, el Govern de la Generalitat no s’ha pres el tema seriosament”.

La cap del PPC per Lleida ha recordat també que enguany el Parlament també va aprovar una proposta del PPC que obligava al Govern a prendre mesures per a la integració social i laboral dels venedors de venda ambulant no autoritzada, “però pel coneixement que tenim no s’ha fet res”, ha indicat.

Finalment, ha lamentat que CIU, ERC, PSC, ICV i C’s, votessin en el seu dia en contra de la proposta del PPC que demanava portar a terme una acció tan necessària com era la d’augmentar el número d’inspectors per garantir el compliment de les normes que afecten el comerç tradicional i de proximitat, i que el passat juliol els grups de Convergència, Unió i ERC es  neguessin a incorporar en el sistema educatiu valors per dignificar la professió de comerciant.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Hector, Bcn, 24/08/2015 - 03:00

Si de verdad quisieran ayudar al pequeño comercio, harian algo con los autonomos, pero no... Mejor culpar a los imigrantes (que si, no hacen nada bien a los comercios) en lugar de hacer algo que podrian hacer mañana mismo y sin pestañear. Farsantes.

#4 Hector, Bcn, 23/08/2015 - 14:30

Repito lo mismo, los unicos casos que conozco en primera persona, pero que en el resto de españa no creo que no este....castelldefels y badalona,habian top mantas durante el mandao del pp en las mismas caracteristicas que lo estan ahora.Donde estaba el pp?Gobernando sin solucionarlo! Ahora critican!

#3 fideli, rdnes, 23/08/2015 - 13:34

carai, a aquests xicots se'ls veu molt amb cara de voler anar per "feina"...quin aire de treballadors...madedéusenyor!

#2 José Luis, Badalona, 23/08/2015 - 12:57

Lo que se pide es muy simple: firmeza en el cumplimiento de la Ley. Ni más ni menos, pero parece que hay quien no quiere mojarse en política.

#2.2 Hector, Bcn, 23/08/2015 - 14:27

Como el pp, por ejemplo, mientras gobierna, y no cuando no los quieren, que no hacen nada. Vease el caso castelldefels, gobernaban y la zona principal saturada de top mantas. Y badalona? Bada mejor callarse y quejarse cuando esten los siguientes como si fuera su problema y los estupidos nos voten.

#1 Xipolleig, Barcelona, 23/08/2015 - 12:46

Ha ha ha ha. I per això defensen que a la Comunitat de Madrid s'obri 7/24 el que ha provocat que a ESpelandia el comerç petit estigui despareixent a marxes forçades, en favor de les grans superfícies
Aviam si deixen d'insultar la intel.ligència