Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2010. 15:30h.

El PPC també aposta per “aprimar” l’Administració

Proposen derogar una llei cada cop que se'n aprovi una de nova

El PPC també aposta per “aprimar” l’Administració

Camacho, amb Rajoy, en una imatge d'arxiu

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha apostat, en una conferència a ESADE, per “posar a dieta i fer aprimar” l’administració catalana. En aquest sentit, ha afirmat que “no pot ser que un català mig treballi la meitat dels dies per sostenir totes les estructures públiques catalanes, moltes d’elles ineficaces o amb funcions duplicades”.

Així, ha proposat “acabar amb les subvencions per sistema, ja que no podem continuar adormint la societat civil amb subvencions ideològiques, reduir un 30% les empreses públiques i acabar amb les duplicitats”.
 
Així mateix, ha apostat per establir el “one in, one out”, com farà el Govern de David Cameron, és a dir, “cada vegada que es pensi aprovar una nova llei, s’avaluï la possibilitat de derogar una altra norma que pugui generar càrregues administratives innecessàries”. En aquesta línia, també ha proposat establir una metodologia de simplificació permanent de la regulació en l’activitat empresarial.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ciutadà català, Catalunya Lliure, 08/10/2010 - 00:27

Que comencin traient de Catalunya l'administració forana espanyola, ja veuran quin estalvi més gran, inclús jo els votaria!!