Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2012. 17:05h.

El PPC també demana el relleu de Mas

Sánchez-Camacho s'afegeix a Ciutadans i diu que "CDC hauria d'estar buscant un nou líder"

El PPC també demana el relleu de Mas

Camacho, en una foto d'arxiu

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha assenyalat que “Mas està inhabilitat per demanar al poble de Catalunya la seva confiança”, en la roda de premsa posterior al Comitè de Direcció del partit. La dirigent popular ha reblat que “CDC hauria d’estar buscant un nou líder”.

Sánchez-Camacho s'ha afegit així a Ciutadans, que també ha reclamat a CiU el relleu del seu candidat a la presidència de la Generalitat. “Artur Mas va escapar de la realitat en convocar eleccions anticipades i ara ha d’acceptar la veritat de les urnes: el seu projecte personal ha quedat invalidat i no té autoritat moral per persistir en l’embolic independentista”, ha insistit.

“CiU no ha fet una lectura correcta de les urnes: han guanyat les eleccions, però la seva proposta messiànica no ha estat acceptada. El país esta bloquejat i l’única responsabilitat és de Mas, per convocar unes eleccions que ningú no volia i per la inestabilitat derivada del resultat electoral”, ha afegit.

Sánchez-Camacho s'ha adreçat al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, i li ha demanat que “actuï de manera responsable i si realment s’aparta de la línia independentista i aposta pel diàleg i la lleialtat institucional, utilitzi els seus 13 diputats per arribar a acords amb el PPC per lluitar contra la crisi econòmica”.

La principal dirigent del PP català ha afegit que “un tripartit amb CDC, Unió i ERC pot ser una caixa de trons amb les prioritats equivocades". "Els catalans no han de pagar els plats trencats d’una CiU sense lideratge”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#21 angel, cataluÑa no es ecspaÑa, 04/12/2012 - 17:49

Gosmascle, em fàs fàstic, mentidera i que no saps ni sumar. Emmmmmm, això Mas deixarà i entrará un home fort, en Vila d'Abadal, et fotrá una canya no de cervesa sinó al cul. Visca Cataluya Independent.

#20 Lluis l'Espluguenc, Esplugues de Llobregat, 04/12/2012 - 17:18

Alicia qui ha de dimitir ets tu, el Sr, Navarro i el Sr. Rivera ja que com a diputats espanyolistes tots junts, 48, no arribeu als 50 de Convergència. Vosaltres heu fracassat notòriament i ara us toca acceptar la majoria absoluta per la consulta. Així de clar i català, maca.

#19 laila, bcn, 04/12/2012 - 08:46

Tots els seus arguments son aplicables a Rajoy i el seu equip, amb la diferència que Mas no falta el respecte com els Bert, Montoros, etc

#18 33, Catalunya, 04/12/2012 - 08:21

Demano la dimissió Ipso Facto de Montoro pel fracàs total i absolut al no haver recaptat els diners no declarats que van dir.

#17 orielnin, barcelona, 03/12/2012 - 23:06

Sra. Camacho vagi demanant que plegin tots aquells politics que li fan nosa ????? això, això es diu ser polític i mirar pel territori, que farà quan tothom li giri l'esquena i sigui la darrera de la llista?????