Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2018. 17:38h.

El PPC també s'interessa per Manuel Valls

Santi Rodríguez admet “contactes però cap acord” amb l'exprimer ministre francès

El PPC també s'interessa per Manuel Valls

Manuel Valls

El secretari general del PPC, Santi Rodíguez, ha reconegut “contactes però cap acord” amb l'exprimer ministre francès, Manuel Vall, per tractar sobre la possibilitat que encapçali una candidatura per a la municipals de Barcelona. Rodríguez ho ha declarat en una entrevista a Europa Press, on ha subratllat que això no significa que vulguin rellevar Alberto Fernández Díaz.

El dirigent del PPC ha assegurat que apostar novament per Alberto Fernández com a candidat dels 'populars' a l'Ajuntament de Barcelona dependrà de “si ell té voluntat o no voluntat de continuar”. “Hi ha persones preparades per assumir aquests reptes”, ha defensat el secretari general del partit.

Rodríguez ha assenyalat que estan a l'espera de veure en què queda una possible candidatura de Valls, però ha considerat que aquesta operació no és extrapolable a uns comicis catalans. “No veiem que una operació d'aquestes característiques pugui tenir un trasllat al Parlament de Catalunya”, ha afirmat.

“La lectura principal que té l'operació Valls és intentar guanyar l'alcaldia i aquesta majoria a qui la té, que és Ada Colau i a un partit que segurament s'ha preocupat de moltes coses, menys del que passa a Barcelona”, ha explicat el dirigent del PPC.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat