Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2013. 13:59h.

El PPC té "indicis" de més escoltes il·legals

Camacho presenta dues denúncies pel suposat cas d’espionatge

El PPC té "indicis" de més escoltes il·legals

Sanchez-Camacho parla amb els periodistes amb les demandes a la mà

El PPC té indicis que hi pot haver més escoltes il·legals, segons ha comunicat aquest dimecres la seva presidenta Alicia Sánchez Camacho. “Tenim coneixement que hi ha hagut més seguiments”, ha manifestat la dirigent al Parlament.

Camacho ha fet efectives les denúncies contra Método 3 que va avançar dilluns, una a la policia perquè investigui i l’altra al jutjat, després que dos diaris publiquessin un suposat cas d’escoltes il·legals orquestrat suposadament per l’exnúmero dos dels socialistes, José Zaragoza.

“Demanem control per si hi ha hagut escoltes a la seu del partit en algun domicili particular”, ha dit Camacho, qui ha justificat la hipòtesi a partir dels micròfons que, segons El Mundo, van col·locar uns detectius privats al restaurant on la líder dels populars va dinar amb l’exparella de Pujol Ferrussola.

Camacho espera que la policia investigui “tot allò que ha succeït: tant les empreses com les persones responsables” i se li restitueixi “el dret a l’honor i a la intimitat”. La dirigent ha lamentat que el president Mas hagi tingut l’oportunitat i no hagi condemnat el cas.

“Jo no sóc com altres que prejutgen”, ha dit la presidenta del PP català, abans d’assegurar que es reserva “el dret de denunciar els responsables que han ordenat les escoltes”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#4 lector_333, Barcelona, 14/02/2013 - 00:54

Dret a l'honor? Dret a l'intimitat? Si vols dret a l'honor no militis en un partit d'extrema dreta i franquista. I si vols intimitat, no cerquis ser famosa i deixa la política, que tu ho vols tot.

#1 JAJA, VIC, 13/02/2013 - 14:31

jajajaja, nena perquè no vas denunciar quan t'ho van explicar al restaurant, volies fer xantatge per un tros del pastis, eh?.