Publicitat
Política · 21 de Gener de 2010. 14:57h.

El PPC titlla al Govern d'"inútils" i a CiU de "sectaris"

"Estic fart de que uns inútils em donin classes de qui és bon o mal català"

El PPC titlla al Govern d'"inútils" i a CiU de "sectaris"

Cornet i Camacho, en una imatge d'arxiu

El secretari general del PPC, Jordi Cornet, durant l'escola d'hivern, ha acusat CiU d'anar "de bons i de catalanistes i són els més sectaris de tots, perquè s'han passat tota la vida dient qui és bo o mal català ". En aquest sentit ha deplora que el president català, José Montilla, hagi fet seu aquest "defecte" de l'expresident Jordi Pujol i ara posi en qüestió la catalanitat del PP per el recurs contra l'Estatut.

"Estic fart de que uns inútils em donin classes de qui és bon o mal català. Bon català és qui deixa bé a Catalunya i no fa el ridícul. Som tots nosaltres", ha deixat anar Cornet, que ha reivindicat que Catalunya "necessita una dona al capdavant de la Generalitat ", en al.lusió a Alicia Sánchez-Camacho.

Per la seva banda, el número dos del PPC ha criticat també el "ridícul" del vicepresident Josep-Lluís Carod-Rovira al Senegal per demanar un consolat a Barcelona que ja existia, i la gestió del conseller Joan Saura a Interior, i ha tractat a tots dos dirigents d'"inútils".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Hug, Begur, 21/01/2010 - 20:32

El PP sap fer alguna cosa mes que anar al TC amb el nostre estatut? Saben el mal que estan fen a Catalunya i als catatalans? Encara tenen vergonya per presentar-se?