Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2015. 21:59h.

El PPC titlla Rigau de “consellera condemnada”

Una diputada recorda que una sentència del Suprem obliga Ensenyament a “indemnitzar una nena amb 3.000 euros”

El PPC titlla Rigau de “consellera condemnada”

Una imatge de la diputada del PPC, María José García Cuevas

La diputada del PP de Catalunya al Parlament, María José García Cuevas, ha qualificat a la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, com una “consellera condemnada pels tribunals”, en referència a una sentència del Tribunal Suprem sobre la demanda d’algunes famílies per educar els seus fills en castellà.

Ho ha dit durant un interpel·lació al Govern sobre el compliment de la legalitat en el procés de preinscripció escolar, en referència a la immersió lingüística.

Posteriorment la consellera Rigau ha demanat la paraula a la presidenta del Parlament, Núria de Gipsert, per "deixar clar a l'efecte del diari de sessions i del coneixement de la població que jo, Irene Rigau, no he estat mai condemnada”. 


"S'ha dirigit tres vegades a mi com a consellera condemnada pels tribunals", ha subratllat, lamentant l’actitud de Cuevas, que ha replicat afirmant que “és una consellera condemnada en el debat parlamentari”.

Els diputats d’ERC presents al debat han abandonat l’hemicicle en protesta per les paraules de la diputada del PPC, dirigint-se a la bancada dels populars amb crits de “ja n’hi ha prou”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 moianes, Moià, 05/02/2015 - 10:10

Rigau estarà condemnada en aquest món, però vosaltres els del PP anireu tots al´infern, d´això no en tingueu cap dubte.

#6 ramon, barcelona-c, 05/02/2015 - 09:49

Cada dia es mesevident que l'infern no deu existir
perque es a la terra . Condemnar catalans i espanyols a viure colze amb colze es un infern. Aquest menyspreu castellà per Catalunya i els seusatributs culturals etc e insuportable. Aquesta fatxanderia (CHULERIA) quin fàstic .

#5 Xipolleig, Barcelona, 05/02/2015 - 08:50

En cap diputat al Parlament de Catalunya es resumeix tant bé, l'odi, la demagògia, el ressentiment, la propaganda goebbelsiana com en la sra.Garcia-Cuevas.
I a més a més els ciutadans que volem la convivència ciutadana l'hi paguem el sou a aquells que hi atempten

#5.1 moianes, Moià, 05/02/2015 - 10:12

Xilipolleig, escoltar a aquesta fulana del PP, és una de les coses pitjors que ens poden passar als catalans que estimem a aquesta terra. A aquesta fulana li fas escoltar la santa espina i li agafa un atac.

#5.2 lleig xipo, barcelona, 05/02/2015 - 20:55

#5


Xipo veig que ets un empollón de Goebels, ja esta tot dit sobre tu i les teves fonts d opinio
Maones hauries de tenir mes respecte per les dones, La menys prees per que es una dona

#4 Paco, L'Hospitalet, 05/02/2015 - 08:31

En Cataluña sufrimos un genocidio lingüístico sin parangón. Hay una clara intención de que el español desaparezca de Cataluña y tenemos a un gobierno nacionalista haciendo todo lo posible para que eso suceda.Basta ya.

#4.1 Marc, BCN, 05/02/2015 - 11:11

En España sufrimos un genocidio lingüístico sin parangón. Hay una clara intención de que el catalán desaparezca de España y tenemos a un gobierno estatal haciendo todo lo posible para que eso suceda.Basta ya.

Paco, Paquito mg, mg,mg, poco paquete,mg,mg,mg...

#4.2 mirk, bcn, 07/02/2015 - 07:45

I tant, Paco. Per això, la majoria de diaris a Catalunya són en castellà, igual que les pel.lícules de cine, la gran majoria de llibres, l´idioma dels qui t´atenen a les botigues... quin genocidi tan increïble!!! no veus que intentem defensar una llengua minoritària?

#3 laila, bcn, 05/02/2015 - 08:22

Què se n'ha fet de la cortesia parlamentària, o de la bona educació? Fa vergonya aliena sentir com persones que diuen que ens representen, parlen al Parlament com si estesin en una tasca i beguts.