Publicitat

Camacho diu que l'acord "es basa en els objectius del PP a Catalunya i a Espanya”

El PPC treu pit

Camacho, amb Mas, en una foto d'arxiu

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que l'acord entre la seva formación i CiU va mes enllà de l'aprovació dels pressupostos del a Generalitat per al 2012 i condicionarà l'activitat legislativa del Govern durant 2012.

En aquest sentit, ha assegurat que aquest "és un compromis de present i de futur del PP amb el Govern" i ha afegit que “l'acord es basa en els objectius del PP a Catalunya i a Espanya”.

A més, la líder dels populars catalans ha assegurat en una roda de premsa per explicar l'acord que "si a algú li molesta q el PP sigui determinant, q s'hi comenci a acostumar perquè ho es aquí i a Espanya".

El pacte tancat entre les dues formacions condicionarà l'activitat legislativa del Govern durant 2012, ja que el compromet a impulsar en aquest exercici diverses lleis que demandaven els populars.

Entre les lleis que haurà de desenvolupar el Govern hi ha una d'emprenedors catalana -en la línia de la qual impulsarà el Govern espanyol- i una altra de transparència sobre les empreses i entitats participades.

L'acord també minimitza l'impacte de les taxes turística i per recepta, així com el de la taxa per accedir a la justícia, i redueix la repercussió en els consumidors de l'augment del cànon de l'aigua.

Al document signat que ha quedat plasmat l'acord, de deu punts, s'ha afegit una disposició addicional en què Govern, CiU i PP accepten constituir una comissió de seguiment del compromís pressupostari.

La presidenta del PP ha volgut deixar clar que el seu partit “està més fort que mai” i que ella ha negociat amb el Govern tot el que ha volgut. “El PP fa valer els seus vots i els seus votants”, ha dit Camacho.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Gerard, Barna, 16/02/2012 - 15:05

Què mona l'Alícia amb la seva carpeteta, com si fos de l'Abat Oliva. La Camacho, com l'Ana Obregón, cada any que passa s'acosta més a l'adolescència.

#10 Cliville , Caldes de Montbui, 14/02/2012 - 16:33

tenim que tindre mes alternatives, com a poble i ciutadans Catalans, cada segon dissabte de cada mes, el poble ens atindríem que manifestar-nos davant del Parlament de Catalunya. reivindicar els nostres drets a l' Independència de cara la CE, i el dret a la nostre pròpia llengua i cultura com a N

#10.1 R Romero, Barcelona, 15/02/2012 - 07:28

Crivi, pero si la gente se morirá por no recibir asistencia (verbo futuro indefinido) según vayan los recortes. Aquí no se mueve ni el Tato, salvo que se quiten los contenedores de basura de la calle, se prohiba la prostitución del todo y no se vendan más preservativos.

#8 Mahmoud, Sabadell, 14/02/2012 - 15:38

I quan es preocuparan dels objectius de Catalunya i dels catalans?

#7 xavier, barcelona, 14/02/2012 - 14:40

VOTANTS DE CiU, ON ESTEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AIXÒ ÉS EL QUE VOLÍEU
AQUEST ÉS EL PAÍS QUE DEIXAREM ALS NOSTRES FILLS, AUTONOMIA SOTMESA ALS UNIONISTES..........
QUAN DEIXAREU DE VOTAR-LOS?

#6 Joan, Tarragona, 14/02/2012 - 14:25

Jo no vaig votar CiU per a que manés el PP, ELECCIONS ANTICIPADES JA.