Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2016. 19:17h.

El PPC troba un "escarni" pels comerciants el diàleg amb els 'top manta'

Fernández Díaz demana la dissolució de la taula de treball de l'Ajuntament

El PPC troba un "escarni" pels comerciants el diàleg amb els 'top manta'

'Top manta' a Plaça Catalunya, en una imatge d'arxiu

El president del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat la dissolució de la taula transversal del ‘top manta’ perquè la considera “un escarni als comerciants davant els manters”. També ha advertit l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que podria estar infringint la llei i cometent un delicte en relació amb el ‘top manta’.

En aquest sentit, Fernández Díaz ha explicat que “podria haver omissió de persecució d'un delicte ja que aquesta és una activitat il·legal sense llicència, on a més és notòria la venda de productes falsificats, cas pel qual també es podria parlar d'omissió de persecució de delicte”. També ha assenyalat que “no s'està perseguint el compliment de les ordenances a Barcelona".

El líder dels populars al consistori ha denunciat que "la tolerància de Colau ha convertit els carrers de Barcelona en franquícies del 'top manta’”. A més, ha titllat de “patètic que Colau plantegi atorgar llicències de venda ambulant, ja que no es pot municipalitzar un delicte”, i ha responsabilitzat l’alcaldessa de generar un “efecte crida difícil de controlar”.

Per la seva banda, el govern municipal hagi promogut aquest dilluns la creació d’un grup de treball específic sobre la venda ambulant il·legal en el marc de la Junta Local de Seguretat, el màxim òrgan de coordinació policial de la ciutat. El comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, ha demanat la implicació de tots els cossos policials, institucions i administracions que tenen competència en aquesta matèria per tal de millorar la coordinació de les actuacions contra el ‘top manta’.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 pepe., andorra, 17/02/2016 - 01:32

si los comerciantes la liaran parda cada dia debajo del despacho de colau, en esquina de plaza san jaime, justo donde hay un frankfurt donde se comen unos biquinis estupendos. O si les dieran caña a los manteros estos cada vez q les viesen.

#4 Época de triunfo para los cínicos mentirosos!, Can Más de lo mismo y además los Colaus!, 16/02/2016 - 14:39

Esto da vergüenza ajena...el PP tiene razón es un agravio comparativo para los comerciantes y una muestra d cinismo y mentiras para los Top-manta, q diálogo puede haber si no están legalizados? Podrán pagar los impuestos si los legalizan? Pobre gente los están engañando cínicamente!

#3 magrab, Barcelona, 16/02/2016 - 00:41

No volem la coordinació, volem l'eliminació.

#2 Catadisney show room, Vic , 15/02/2016 - 21:19

El Pp el papa i totom amb dos dits de front.

#1 Hector, Bcn, 15/02/2016 - 20:57

Els proposo una forma d'acabar amb els manters: que no entri mercaderia ilegal pels ports i les fronteres ;) que persegueixin a les mafies i es carregaran la venta ambulant. Si no hi ha prodictes a vendre no hi ha manters. A no... Que aixo ho haurien d'haver fet ells i clar...

#1.1 pepe., andorra, 17/02/2016 - 01:31

y no te imaginas, hectorcito, de quien es la mercancia q venden?