Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2013. 17:54h.

El PPC veu "desgavell econòmic" al Consorci Casa de les Llengües

Mascarell compareixerà al Parlament per explicar la seva gestió

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, compareixerà al Parlament pel Consorci Casa de les Llengües, tal i com ha aprovat la comissió de Cultura de la cambra catalana.

La proposta ha estat a iniciativa del PPC. La diputada María José García ha assenyalat que Mascarell haurà d'explicar la "dissolució, liquidació i, en definitiva, desgavell econòmic del Consorci Casa de les Llengües".

Segons els populars, "el Consorci Casa de les Llengües havia d'haver entrat en funcionament al 2010 a l'antiga fàbrica de Can Ricart, anteriorment propietat de l'Ajuntament de Barcelona".

"A finals de 2011 es van aturar les obres, i poc després vam conèixer que es va suspendre el projecte, tornant Can Ricart a mans de l'Ajuntament", ha indicat García.

La diputada del PPC ha recordat que "tenint en compte que la Generalitat va acordar assumir una inversió de 18 milions d'euros, i el ministeri d'Indústria, de 22,3 milions, queden moltes preguntes per resoldre".

En aquest sentit, la diputada del Partit Popular ha preguntat "quant ha invertit el Govern, en què s'han invertit els fons del ministeri d'Indústria, quines obres s'han realitzat a Can Ricart, en quines condicions s'ha tornat Can Ricart a l'Ajuntament i si ha hagut pèrdues, quina administració les ha assumides".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat