Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2013. 17:13h.

El PPC veu el Govern en un "joc de rol"

"Tot el temps que dedica a transicions nacionals i consells assessors no el dedica a lluitar contra la crisi"

El PPC veu el Govern en un "joc de rol"

Millo, amb Camacho, en una imatge d'arxiu

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha afirmat avui que “el Govern ha abandonat la Catalunya real per dedicar-se al joc de rol de la Catalunya aïllada i imaginària”.

Així ha valorat el portaveu la primera reunió del Consell Nacional per a la Transició Nacional celebrada aquest dijous i que ja va anunciar que farà 20 informes sobre com seria una Catalunya independent.

Millo ha recordat els diferents ens que ha creat i que ha anunciat que constituirà el Govern de la Generalitat al voltant de la ‘transició nacional’ per argumentar que “cada vegada el Govern fa més evident la seva única prioritat, que tampoc no la neguen, i mentre milions de catalans estan sense Govern”.

“La Catalunya present, la Catalunya real no té Govern perquè aquest es dedica a una Catalunya imaginària”, ha remarcat Millo tot insistint que “ens agradaria tenir un Govern que treballés per la salut, per l’educació, per sortir de la crisi, per crear llocs de treball, aquestes són les prioritats dels catalans i també les nostres”.

En aquest sentit ha encoratjat l'Executiu a “concentrar-se a treballar pel present, a presentar els pressupostos i a proposar mesures per sortir de la crisi, enlloc de dedicar més temps a pensar com sortir d’Espanya”. “Tot el temps que dedica el Govern a transicions nacionals i consells assessors és temps que no dedica a lluitar contra la crisi econòmica ni a crear llocs de treball”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 BEJOTA, BCN, 12/04/2013 - 20:43

A CATALUNYA ,QUAN LES COSES VAN MALAMENT ,SEMPRE HI HA UNA ESCUSA PER DISTREURA L'ATENCIÓ I TE EXIT PERÓ LA REALITAT ESTÁ AL CARRER...

#5.1 Manel, bcn, 12/04/2013 - 23:50

al carrer hi han moltes coses, entre d'altres la majoria independentista que espera poder votar pel futur de la seva terra....a españa també n'hi han moltes coses al carrer, com ara atur estratosfèric i corrupció total.

#4 spanish, Madrid, 12/04/2013 - 19:39

jajajaajajjajajajaj si al referemdum surt que no de que haura servit aquesta moguda sobiranista de cap de setmana ? aquest consell d´experts ? jajajjajaa

#4.1 BLIC, BCN, 12/04/2013 - 20:00

DE-MO-CRÀ-CIA et sembla poc?

#3 JMC , BCN, 12/04/2013 - 19:32

Voluntat política és el que, donada la composió del Parlament, haurien de tenir; però no, només pensen amb Catalunyes imaginàries; no treballen per Catalunya sinò pel seu partit, el Partido Popular.

#2 Ivan el terrible, Sant Cugat del Vallés, 12/04/2013 - 18:19

Ho diuen els "trileros" professionals!.

#2.1 BEJOTA, BCN, 12/04/2013 - 20:44

IVAN ET RECORDO QUE CATALUNYA ESTÁ PLAGADA DE "TRILEROS" I NO SÓN DEL PP.

#2.2 Ivan el terrible, Sant Cugat del Vallés, 13/04/2013 - 18:00

Son aficionats!. I a més a mes, no son espanyols, encara que per força?.