Publicitat
Política · 13 d'Octubre de 2011. 15:42h.

El PPC veu "immoral" l'ambaixada del Govern al Rockefeller Center

Critica que l'executiu mantingui "ambaixades que costen mot cares i es perjudiquin les prestacions a la gent gran"

El PPC veu "immoral" l'ambaixada del Govern al Rockefeller Center

Jorge Fernández Díaz, durant la visita a un casal per a gent gran a Sant Boi

El cap de llista del PPC per Barcelona, Jorge Fernández, ha advertit que per al Partit Popular “el manteniment de les prestacions socials és innegociable”. En el transcurs d’una visita, aquest matí, al Centre de Dia per a la gent gran de Sant Boi de Llobregat, el candidat popular ha afirmat que les prestacions socials als més desafavorits, “com els pensionistes, jubilats, persones en situació de dependència són intocables”.
 
Jorge Fernández ha lamentat que la Generalitat demori els seus pagaments a les residències concertades per a la gent gran i que congeli el número de places per atendre als ancians “quan hi ha moltes altres partides que es poden reduir sense perjudicar a la tercera edat”.  El cap de llista per Barcelona per a les eleccions generals ha citat com a exemple de prioritats “equivocades” el fet que es mantinguin per part del Govern “ambaixades que costen mot cares i es perjudiquin les prestacions a la gent gran, amb el que es demostra una manca de solidaritat humana cap als nostres majors”.
 
Concretament, Jorge Fernández, s’ha referit a l’oficina de representació de la Generalitat al Rockefeller Center de Nova York, “amb un pressupost per sobre del que pot suposar l’ajut a unes quantes residències com la que acabem de visitar a Sant Boi de Llobregat”. El candidat popular ha reclamat “prioritzar” les despeses del govern català “perquè prioritzar és governar”.
 
Ha advertit que els populars “no acceptarem ni ara ni després retallades en despesa social” al mateix temps que ha lamentat que el govern de CiU “opti per la via fàcil de retallar els ajuts als mes indefensos”.  Respecte als pressupostos del govern català, Jorge Fernández ha expressat que no tindran el suport del PPC si impliquen “retallades en la despesa social”.
 
El cap de llista per Barcelona ha recordat que la gent gran ha pagat un preu molt alt per la improvisació del Govern de Zapatero i el suport que ha rebut per part de CiU. Jorge Fernández ha qualificat com a “dia de la infàmia” el 12 de maig de 2010, “quan Zapatero va fer el que havia promès que mai faria i Duran i Lleida li va donar suport: tots dos junts van empobrir els pensionistes espanyols i catalans i van fer possible la retallada social més important de la democràcia”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#17 JustaLaFusta, bcn, 13/10/2011 - 20:40

Si aquesta colla de privilegiats prepotents diuen que alguna cosa no convé, està molt clar què és el que hem de fer. Com diu Mikimoto: ni el com ni el quan. Cal ja pensar en el que farem l'endemà. Som-hi !

#17.1 Kropotkin, Vic, 14/10/2011 - 10:30

JustaLaFusta: Cuidado que me parece que son partidarios de ir al WC de vez en cuando. Si sigues tu razonamiento estas perdido... Piensa antes de decir chorradas... Si, ya se que eres catalanista, pero incluso asi hay que poner limites a las chorradas...

#17.2 JustaLaFusta, bcn, 14/10/2011 - 11:51

Alucinu, neng. Amb el currículum que portes, i apareixes suggerint pensar abans de dir mamarratxorrades? Deus d'estar de conya permanent, oi ? Ves pensant què faràs l'endemà, maco. Ves-hi pensant, que et farà falta. Apa, siau !

#16 Ricard, Reus, 13/10/2011 - 19:21

I mentre... són complices de l'expoli de Catalunya de 40-60 milions diaris. Quina colla de demagocs i cretins aquests peperus i espanyolistes.

#16.1 Josep, Lleida, 13/10/2011 - 20:02

Espanya ens roba 22.000 milions anuals, gràcies a fauna com jorge fernandez del pp o dels socialistes, quantes places més d'hospitals o residències és podrien fer amb 22.000 milions? El problema està en que espanyols com fndez.diaz prefereix places d'hospital a extremadura o madriz que a Cat

#16.2 jajajjajaaaa, barcelona, 14/10/2011 - 14:05

doncs CIU esl ha donar Badalona i Castelldefels i el 49% de la dipu i cultura, no seran tan dolents i si ho son CIU es traidora

#15 Joanjo, bcn, 13/10/2011 - 18:21

Precisament està al Rockefeller perquè és un centre econòmic. Que volen els del PP que en temps de crisi ens dediquem només al folklorisme? És l'economia estúpid!

#15.1 pepe, andorra, 13/10/2011 - 19:02

Si, si, la economía, anda ya, es la construcción nacional de Cataluña, en plan táctica del salchichón, poquito a poco, como se dice, de mica en mica s'omple la pica de la independencia. Es la independencia, estúpido...

#15.2 nonono, bcn, 13/10/2011 - 20:44

No es estúpid, Joanjo. No. Es maquiavèlic, que no és el mateix. Diu el que diu perque és el que més li interessa o a éll o a aquells a qui venera. No ens equivoquem.

No son tontos. Simplement, no els interessa rès que no sigui la seva butxaca o la de qui obeeixen. Peti qui peti.

#14 pepito, barcelona, 13/10/2011 - 18:20

la culpa es de madrit !!!!!!!!!!

#13 Núria, Reus, 13/10/2011 - 18:09

Esperem que Espanya tanqui les seves, que costen molts més diners al catalans i ens són totalment inútils, sinó contraproduents, per a tancar "les" nostres. mentre això no passi, no som una reserva "d'indis". Volem ser un país normal i que el món ens conegui.

#13.1 pepe, andorra, 13/10/2011 - 18:54

pues ya me diras q haces si te roban el pasaporte en nueva zelanda y no hay embajada española. Para ser un pais normal, hay q tener dirigentes normales y ese no es el caso de la comunidad autonoma de Cataluña.