Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2013. 11:29h.

El PPC veu la gestió dels Mossos "pitjor que la de Saura"

Pere Calbó insta Espadaler a "dissoldre Mossos per la independència"

El PPC veu la gestió dels Mossos "pitjor que la de Saura"

Saura, quan era conseller d'Interior

El diputat del PPC, Pere Calbó, ha manifestat que la gestió dels Mossos d'Esquadra "és pitjor que la de Saura" i ha demanat al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, que cessi el director de la policia de la Generalitat, Manel Prat.

Calbó, durant la sessió de control al Parlament, ha manifestat que “si no ho fa qui estarà desprestigiant i laminant la professionalitat i el prestigi del Cos dels Mossos d’Esquadra serà vostè, i els Mossos no s’ho mereixen”. “I si no té la capacitat per cessar-lo, presenti vostè la seva dimissió, perquè si no el cessa estarà assumint fil per randa la gestió del seu Director General”, ha sentenciat.

Durant la seva intervenció a la sessió de control al Govern, Calbó ha manifestat que “el fet del Raval ben segur esdevindrà la taca més negra d’aquest Govern, un Govern que està tocat”. “Un català ha mort en l’actuació d’uns agents, el que representa un dels fets més greus de la nostra democràcia”, ha lamentat afegint que “manifestem el suport a la família de la víctima i també al Cos dels Mossos d’Esquadra, per la seva presumpció d’innocència”.

Finalment, Calbó ha demanat a Espadaler que dissolgui Mossos per la Independència i ha exigit a Espadaler que “faci complir l’article 11 de la Llei de la Policia de la Generalitat, pel qual els Mossos han de complir i fer complir en tot moment la Constitució, l’Estatut d’Autonomia i la legislació vigent”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Bernat Tallaferro, Besalú, 06/11/2013 - 17:58

Realment a algú l'hi importa el que pensi el PP?

#5 KopitU, Barcelona, 06/11/2013 - 16:34

Independement si les actuacions policials són correctes, o no.
És totalment perjudicial que els Mossos es vegin cada 2x3 posats en entre dit pels medis i l'opinió pública. El policia que actuï malament ha de rebre el seu càstic però no s'ha de fer linxament mediàtic.
Perjudica la tasca de la resta.

#4 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 06/11/2013 - 16:32

No ser si es Pitjor ara la Policia Catalana que cuan tenien a Saura tenien el Tripartit gracias a E.R.C. Si ser que ara no es pas millor que aquella policía No milloren pas amb la nostra policía Tenin tambe las Pilotes criminals deGOMA ¿ Cuan tindren uns Bons Mosos de Escuadra?

#3 Inforamación, datos datos, desde 1711, 06/11/2013 - 12:30

ya hace unos 300 años que se crearon el cuerpo de Mossos, con sus colores azul y rojo en honor a su monarca... que era para vigilar los caminos rurales.

Ahora ya no son 'los grises' los de 'franco' ahora son 'los azul y rojo' de Felipe V

Pero estamos en el siglo XXI y democracia matan en la call

#2 Sara, Figueres, 06/11/2013 - 12:19

I Artur de verbena en verbena, grandiloquencia i poc més,i ningú li demana explicacions? Diguemho clar, Artur Mas dimissió!!