Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2013. 14:48h.

El PPC veu la situació a Catalunya "més greu que al País Basc"

Millo: "Els terroristes no ha format mai part del govern basc i, en canvi, aquí els independentistes estan al govern"

El PPC veu la situació a Catalunya "més greu que al País Basc"

Enric Millo, durant l'entrevista

El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, assegura que és més complex resoldre la situació de Catalunya que la del País Basc. perquè "els terroristes, com a tal, la banda terrorista armada, no ha format mai part del govern del País Basc i, en canvi, els independentistes que volen la ruptura amb la resta d’Espanya i que la defensen, evidentment legitímament, estan a dins del govern de Catalunya".

En declaracions al 3/24, ha dit que "per tant és el propi govern de Catalunya qui, en aquests moments, format per CiU amb el suport dERC planteja com a única via per solucionar als problemes que tenim sortir d’Espanya i sortir d’Europa, quedar fora d’Europa".

Millo ha instat Artur Mas a "decidir si vol diàleg o vol ruptura" i ha ofert "millorar el finançament, millorar les estructures administratives, reformar si convé l’estructura de l’Estat de manera que les autonomies puguin tenir una millor manera de desenvolupar-se, que no hi hagi solapaments (...) i reformar el model de finançament més just i equilibrat".

Finalment, ha advertit que la COnstitució no permet que Catalunya pugui decidir "unilateralment el trencament amb Espanya". "No és que Rajoy no ho vulgui permetre, és que no pot", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#26 Mariona, Bna, 23/09/2013 - 13:30

El tio este és un botarate que no sap el que diu, i que en tot cas deuria ser motiu de jutjat. El que se sap d'ell, és que va sortir per cames d'Unió tacat de corrupció, per anar a caure al regne de Gurtel, Barcenas, la Camarga, o sigui que esta clar el que li agrada, i el que és. Bocamoll!

#25 Haddon y Huxley, bcn, 23/09/2013 - 10:21

?Una nación es un grupo de gente basada en la creencia errónea en un común origen y en una común aversión a sus vecinos?.

Haddon y Huxley.

#25.1 6, u, 23/09/2013 - 12:59

Es veu que els del CNI han tingut un cap de setmana molt intens. Només copíen i al damunt ho fan malament.

#24 SOMiSEREM, CALAF, 23/09/2013 - 09:47

Enric ||*|| ||*|| ||*|| a 10

#24.1 El orgullo más barato "Goethe", bcn, 23/09/2013 - 10:28

?El orgullo más barato es el orgullo nacional, que delata en quien lo siente la ausencia de cualidades individuales? Goethe.

Por la profundidad que refleja lo que escribes, supongo que ni te sonará "Goethe"

#23 Joan, bdn, 23/09/2013 - 09:05

Pobre paio, suposo que encara vol sucar de director general de turisme (amb unió...), i ho hagués volgut fer amb ERC, però ara toca la mamella de l'amo del PP... hipòcrita,.

#22 laura, lleida, 23/09/2013 - 08:45

Si haguéssim de definir aquet senyor amb una paraula triaria: CINISME. Sense cap mena de dubte és el polític més cínic de Catalunya. Pot defensar l'estat central amb la mateixa convicció q la indepèndencia perq de fet el q defensa és el seu modus vivendis.Ull Alicia q la seva ambició no té mesura.