Política · 6 de Desembre de 2009. 19:44h.

El PPC vol que Catalunya commemori la Constitució

Els joves de de Noves Generacions celebren un acte d'homenatge a Barcelona

El PPC vol que Catalunya commemori la Constitució

Un moment de l'acte de Noves Generacions a Barcelona

El PPC vol promocionar la celebració institucional de l'aniversari de la Constitució a Catalunya, i Alberto Villagrasa, secretari del Partit Popular a la província de Barcelona i regidor a l’Ajuntament, ha participat a l’acte organitzat per les Noves Generacions del PPC per celebrar el 31 aniversari de la Constitució. En aquest sentit Villagrasa ha manifestat que “des del PPC donem suport a aquesta iniciativa de celebrar la Constitució amb una acte cívic, malgrat les institucions catalanes no ho fan”.
 
Villagrasa ha participat amb les NNGG en un acte a la Plaça Catalunya on s’han repartit Constitucions. Ha dit que “la Carta Magna representa  la democràcia, el pluralisme i la llibertat d’expressió per a tots, també per a aquells que la insulten i la menyspreen”.
 
Així mateix, el secretari provincial ha manifestat que “ens sentim orgullosos que la Constitució compleixi 31 anys, garantint la llibertat, pluralisme i convivència a tota Espanya, que ens ha permet viure en el marc de la democràcia que avui gaudim”.
 
De la seva banda, el president de les NNGG, José Antonio Coto, ha explicat que amb aquest acte han volgut “fer un homenatge al text de la Constitució, sobretot en un moment en el que alguns es qüestionen aquest text constitucional”.
 
Coto ha demanat, "ara que estem a l’espera de la decisió del tribunal Constitucional envers l’Estatut, que es deixi al TC treballar per tal d’aconseguir un Estatut plenament constitucional i continuar vivint en el marc de democràcia i llibertat que ens han permès aquests 31 anys de Constitució”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Ramon, Barcelona, 08/12/2009 - 21:38

I jo vull que Catalunya sigui independent !!
Ah! Jo hi era abans que el PPC aqui a Cantalunya. Seveix per alguna cosa haver arribat abans...?

#8 33, Tiana, 08/12/2009 - 21:13

Com poden demanar això si els pares del PP van votar en contra d'aquesta constitució al referèndum que es va fer el 77.

#7 Marta, bcn, 08/12/2009 - 15:34

Mira que son frikis estos chicos de NNGG...dan pena..para un acto que hacen...y hacen el redícluo...

#6 Josep Mª, Terrassa, 07/12/2009 - 18:58

I jo vull que cada diumenge al matí es faci una ballada de sardanes a la plaça de la Puerta del Sol de Madrid; no et fot?

#5 Alcampelló, Barcelona, 07/12/2009 - 18:45

Los que sí han celebrado la Constitución de verdad en la Plaça Catalunya han sido los militantes y simpatizantes de CIUTADANS, en un acto en el que se ha hecho un homenaje a Solé Tura, leído varios artículos y finalizado comiendo un gran pastel.