Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2019. 23:11h.

El prec de Torra no atura la violència

Quarta nit d'aldarulls a Barcelona

El prec de Torra no atura la violència

La crida a la calma que el president de la Generalitat va fer ahir a la mitjanit per aturar la violència no ha aconseguit parar els aldarulls als carrers. Barcelona ha viscut una nova nit d'aldarulls després que hagin tingut lloc dues convocatòries de signe contrari. La concentració espanyolista a la Plaça Artós i la dels CDR a Jardinets de Gràcia, fet que ha provocat batusses i intervencions policials.

Aquesta nit s'estan repetint les mateixes escenes de violència als carrers de Barcelona, amb contenidors cremats, barricades i també una botiga de roba incendiada a Rambla Catalunya. Així ho han anunciat els Mossos d'Esquadra al seu perfil de twitter. "A Barcelona han calat foc a una botiga de roba de Rambla Catalunya. Els equips d'emergència treballem per apagar-lo. Els aldarulls continuen amb barricades i crema de contenidors" han informat. 

Els Mossos d'Esquadra han carregat contra joves que llançaven objectes al carrer Balmes, on també s'han cremat alguns contenidors. Des del cos policial ho han alertat via twitter que "grups violents estan cremant contenidors als carrers Balmes amb Mallorca i València amb Rambla Catalunya" i han recomanat "evitar aquesta zona i deixeu treballar als equips d'emergència".

Des del cos policial també han confirmat que els espanyolistes porten "pals i bats de beisbol" als carrers Mallorca amb Enric Granados i han recomanat als veïns no apropar-s'hi. "El grup de persones de plaça Artós porten pals i bats de beisbol. Avisen als veïns que s'allunyin i segueixin les indicacions policials" han escrit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Venanci, Barcelona, 18/10/2019 - 09:20

Tot el quepugui dir aquest pocavergonya forma part de la comediota preparada a Ginebra:
https://www.elconfidencial.com/espana/2019-10-18/puigdemont-cup-informaticos-1o-mueven-hilos-tsunami-democratic_2288811/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=news_ec&utm_content=textlink&utm_term=apertura

#4 Coque, El centro de Tabarnia, 18/10/2019 - 00:44

No se puede ser piromano y bombero a la vez

#3 Josep, Manresa, 18/10/2019 - 00:16

El bombero piromano

#2 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 17/10/2019 - 23:57

Tenim un MHP tossudament alçat i una claca de piròmans tossudament callats. Aquell Moisés de Tuset no te res a dir? I la senyora Rahola? Ves per on, ja ho va augurar un savi com l'Anguita: "Això acabarà en un xoc de trens conduïts per dos irresponsables". Et voilà!

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 17/10/2019 - 23:42

"Tienen caras de hijos de papá
Son miedosos, ambiguos, desesperados
prepotentes, vengativos y seguros: prerrogativas pequeño-burguesas, amigos
Cuando ayer en Valle Giulia pelearon con los policías,
¡yo simpatizaba con los policías! Porque los policías son los unicos hijos obreros."

EL PCI PARA LOS JÓVENES
P.P. Pasolini (Nuovi Argomenti-