Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2014. 15:49h.

El president de la 'Dipu' creu que els ministres parlen més "com a pinxos"

Salvador Esteve: "són una fàbrica d'independentistes"

El president de la 'Dipu' creu que els ministres parlen més "com a pinxos"

Esteve, durant l'entrevista

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha assegurat aquest diumenge que els ministres espanyols són “una fàbrica d’independentistes”. “Parlen com a pinxos”, ha argumentat.

Esteve, en una entrevista concedida a La Xarxa, ha dit que les declaracions del ministre d'Hisenda Cristóbal Montoro al Congrés dels Diputats "van disparar les inscripcions a la 'V'". I ha afegit: "Tenim un govern de l'Estat on els seus membres parlen més com a pinxos que com a ministres, són una fàbrica d'independentistes".

Esteve no considera, però, que l'hostilitat vers Catalunya sigui només cosa del PP. "N'hi ha uns que tenen les formes més suaus i civilitzades i els altres són més bruscos i contundents, no sé què és pitjor", ha apuntat.

També ha confirmat que particparà a la 'V' l'11 de setembre. "Tinc previst anar-hi, tot i que encara no he trobat una samarreta que em vaig bé", ha ironitzat. "La 'V' passa pel costat de la Diputació de Barcelona i jo seré allà", ha manifestat.

Sobre la confessió de l'expresident Jordi Pujol, el president de la Diputació de Barcelona ha explicat que la va rebre amb consternació: "Tinc la sensació de tristesa, em sap molt greu per ell i pel que ha representat i ha fet per al nostre país".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#31 Andreu Castells, Barcelona, 08/09/2014 - 18:08

Si algú té ganes i humor, que es dediqui a avariguar on treballen els cinc fills del president de la diputació...tots ben col.locats...això de les famílies en política és una m...

#25 iñigo, bi, 07/09/2014 - 19:23

Tiene gracia. Acusa a los demás de prepotencia y los insulta. Que me lo expliquen....

#20 Pan con tomate y jamón del bueno, II*II Parche tapa chorizos , 07/09/2014 - 18:59

A ver tú, jefe de esa cueva de políticos vividores, la historia de la fábrica ya no cuela; ni siquiera cuando mete la pata un ministro incompetente. La tortilla ha cambiado, ahora son los separatistas chorizos los que abren los ojos a la gente sensata. ¡Te vas enterando?!

#18 Separatistes = "FÀBRICA" d'unionistes............., Separatistes = "FÀBRICA" d'unionistes..., 07/09/2014 - 18:45

1) Separatistes="FÀBRICA" de catalans-unionistes.

2) Jo era un home-català moderat,apolitic,cosmopolita,...

3) Ara, "GRÀCIES" als "estelats",

4) "m'han fet" català-UNIONISTA,

5) que vol la DEVOLUCIÓ de les "competencies" d'EDUCACiÓ, SANITAT i altres...

6) a l'ESTAT de DRET (=ESPAÑA)...

#13 Santiago, Mataró, 07/09/2014 - 18:25

Pero aún a estas alturas te sigues creyendo el TIMO del independentismo y el nacionalismo catalanista?. Por qué entras en el juego?. O cojeas tú también y sacas y engañas o eres tonto del culo. No hay otra Sr Esteve.