Publicitat
Política · 24 de Desembre de 2009. 12:59h.

El president de la Diputació col·labora en la fiança de Bartu

L'advocat afirma que ha estat "a títol individual"

L’advocat de l’exalcalde de Santa Coloma de Gramenet, Fermí Morales, ha assegurat en una entrevista al programa “Els matins” de TV3 que alguns membres del PSC de Santa Coloma de Gramenet i/o de la Diputació de Barcelona han fet aportacions econòmiques perquè Bartomeu Muñoz pogués sortir en llibertat: “a títol individual, el president de la Diputació i/o altres persones vinculades a la Diputació de Barcelona i al PSC de Santa Coloma de Gramenet han contribuït a la col·lecta”.

Segons Morales, quan Bartomeu Muñoz va sortir de la presó, havent pagat la fiança, i va llegir un comunicat en què es va referir a “mi partido”, un afegitó que va fer del text consensuat prèviament amb els advocats del despatx, ho va fer “perquè no està expulsat sinó suspès de militància, i fa 35 anys que és en aquesta formació política. Ho porta com una cosa seva, li va sortir de dins.” Morales ha explicat que “en la col·lecta hi ha hagut aportacions de tot, des de 30 a 100.000 euros”. I ha continuat dient: “no es tracta de 3 o 4 donacions grans”. Ha afirmat que “fins i tot vam haver de dir prou perquè ja superàvem els 500.000 euros de la fiança”, i ha assegurat que “la idea de fer una col·lecta va ser de la família i d’ell mateix (Morales)”. Segons Morales: “jo al principi ho veia com una via simbòlica, juntament amb les negoacions amb els bancs per trobar avals”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 utopi, barcelona, 26/12/2009 - 20:48

Fogue...ra! Monti, Manuela: no en sabiau res, oi? No habien arribat diners al partit des de Sta. Coloma, oi? Ara heu de pagar el silenci dels xori¡ços!

#18 UTOPIC, barcelona, 26/12/2009 - 20:43

Així es paga el silenci. I la Manuela no té res a veure? Ni el Pepe Montilla tampoc? No s\'ho creuen ni ells que ens enganyaran! Com teniu les mans? Netes, oi?

#17 David, Barcelona, 26/12/2009 - 11:26

Aquestes contribucions són una forma de tenir-lo callat. Pel seu càrrec aquest home sap fins on arriba la merda en els polítics actuals i aquets no volen que obri la boca.

#16 Josep Mª, Terrassa, 25/12/2009 - 10:02

Lo que hauría de fer la Fiscalía és entrar a sac a les Diputacions també.
Fan una ferum estranya que empudega.
Es clar que el poder no pot estar concentrat; al menys, si està repartit, les envejes i odis fan aflorar molts afers estranys.

#15 el reparto, gava, 24/12/2009 - 19:28

Bartu li va dir al Montilla, hey que jo no vou de pringao, i el resultad que esta en la calle
jajjjaaa hostis con los sociatas