Publicitat
Política · 24 de Març de 2011. 12:19h.

El president de la Diputació de Barcelona, contra el Govern

"Fa més la feina de jardiner que de polític, només parla de retallar i això no és governar"

El president de la Diputació de Barcelona, contra el Govern

Antoni Fogué

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, ha assegurat en una entrevista al programaEl Dia a la COM que el Govern català "sembla que faci més la feina de jardiner que de polític, perquè només parla de retallades i això no és governar".

Fogué ha afegit que "tots estem d'acord que cal contenir la despesa pública" però això "no justifica totes les retallades" ja que "hi ha uns mínims als quals no es pot renunciar". Fogué creu que "les mesures van en la línia de liberalitzar (els serveis públics) però faria falta la concreció de les mateixes i això ho ha de dir el Govern".

Antoni Fogué ha parlat també sobre l’abast que hauria de tenir el copagament que planteja el grup d’experts al Govern català en serveis públics com ara la salut. En aquest sentit, Fogué ha assegurat que “hi ha un sector de la població que quan es troba amb uns serveis públics totalment gratuïts no els dona el valor que realment tenen. I s’ha de trobar un equilibri entre el valor que tenen i el reconeixement per part de la ciutadania”.

El president de la Diputació de Barcelona, malgrat tot, ha deixat clar que un copagament no pot ser mai excloent i deixar fora dels serveis bàsics a la població sense recursos econòmics. Malgrat tot ha precisat que caldria parlar-ne si el copagament “és un mecanisme per establir una major corresponsabilitat entre l’usuari i l’administració”.

També ha lamentat que per culpa de la crisi la corporació provincial ha perdut un 20 per cent dels ingressos els últims tres anys. Finalment, Antoni Fogué, ha dit de manera contundent que no li faria “il·lusió” ser primer secretari del PSC després del congrés del partit a la tardor.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 republica, Barcelona, 25/03/2011 - 21:29

Doncs que comenci a deixar de fer de Generalitat de Barcelona, deixi de fer publicitat, de gastar en imatge i que traspassi diners als ajuntaments.

#5 Lucia, Sta Coloma Gr., 24/03/2011 - 19:57

Sap que senyor de Madre?, m'agradaria que ja mateix desaparegués la seva i totes les diputacions, vostes em resulten massa cars per lo pobre que jo soc. Però si han de seguir, a Deu li prego vostè perdi la poltrona, seria bo per la higiene i la demòcràcia d'aquest esquilmat poble.

#4 joan, manresa, 24/03/2011 - 17:29

El Casal,17,15h.--No sabem com tenen barra..,han futut el país a pendre ....vent i encare tenen agallas...Mirei si CiU,ERC i algun altre amb dos....préssecs,ya haurían de haber ofegat totas las diputacions,amb maniobras politicas aquí i a Madrid,amb inteligencia.No ya res imposible.FORA DIPUTAC

#3 Sofre, barcelona, 24/03/2011 - 16:48

Si no fossis el marit de la Manuela de Madre no tindries la llengua tan llarga, s'ha de tenir barra per ser tan illetrat i cobrar tanta pasta (més que el president del govern).

#2 Ramon, Manresa, 24/03/2011 - 15:05

Jo no se com aquests socialistes tenen la barra de parlar, després del que han fet a la Generalitat haurien d'estar una temporada callats. I aquest que entre ell i la seva dona, la Manuela de Madre pots comptar el sou que els hi paguem encara més. Una bona retallada per tot dos!