Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2011. 08:35h.

El president de la Generalitat viatja en turista

Com a mesura per estalviar despeses en desplaçaments

El president de la Generalitat viatja en turista

Mas, amb el Rei

Els diferents membres del Govern han rebut l'ordre d'estalviar en desplaçaments, com un dels retalls que impulsa l'Executiu català. Si dies enrere va ser el conseller Lluís Recoder que va viatjar a Madrid en classe turista, ahir va ser el mateix president de la Generalitat qui va apostar per aquesta opció.

D'aquesta manera, i segons informen l'Ara i La Vanguardia en la seva secció La Mirilla, Artur Mas va acudir ahir a Madrid per ser rebut en audiència pel rei Joan Carles. Des de Palau es van reservar quatre bitllets a Spanair, tots ells en turista. Un per al president, un altre per a un col.laborador i dos per als escortes.

El diari explica que "no ha de ser molt habitual veure a presidents enmig de l'avió perquè la presència de Mas, que va ocupar els seients situats al costat de la sortida d'emergència de l'aeronau, va provocar un enrenou notable entre la resta dels passatgers" .

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Arlet, Barcelona, 19/02/2011 - 10:37

En clase turista? bfff, que se vaya en ryannair, o en easyjet, o mejor, en autobús! que pille el metro con las aglomeraciones que hay los lunes. Montilla también iba en clase turista y no iba haciendo bandera de ello.

#23 carles, sant celoni, 02/02/2011 - 12:50

Que viaje en Ave que bastante lloraban los catalinos con que la alta velocidad solo llegaba a Sevilla.

#22 gambito, BCN, 02/02/2011 - 08:55

Ens anem en orris amb aquest Govern! Tot el que poden presentar és fer el garagara als poderosos. Que siguem expoliats en 20.000 milions i que anem pregonant que Catalunya està arruinada, i ens ajonollem davant el cap de l'estat expoliador, fa molta vergonya. El Parlament ha d'intervenir urgentment!

#21 JJJ, Lleida, 02/02/2011 - 01:47

Dons si volie estalviar, que hagues anat amb el cotxe oficial, ja que el gasto ja esta fet, i si el cotxe es fa ple, aleshores si que estalvies

#20 Ramir, Barcelona, 01/02/2011 - 23:48

Com a missatge d'austeritat és ridícul. A Madrid es va allotjar en el mateix hotel de luxe que Duran o és que tot el grup parlamentari de Madrid ja són en un hotel de 3 estrelles? Ho podrien aclarir això d'una vegada i deixar de parlar de que no arriben? És més. Com incentiven l'economia?