Política · 15 de Novembre de 2017. 11:27h.

El president de l'ACM demana "ni un pas enrere"

Miquel Buch: "No transformem l'autocrítica en autogols"

El president de l'ACM demana "ni un pas enrere"

El president de l'ACM, Miquel Buch, en declaracions a El món a RAC1, ha manifestat que "estar en una posició destacada o no a la llista de Puigdemont no importa. El que importa és que no fem ni un pas enrere i que malauradament hi ha gent a la presó i hi ha substitut. Si em posen més amunt, doncs estaré més content. Jo, per sort, tinc una feina i no em cal".

"Una cosa és fer autocrítica però no transformem això en autogols. El que s'ha fet ha tingut molta força i té molts seguidors, i és un precedent de cara al 21 de desembre que ens mesurarem i ens comptarem", ha reivindicat.

Buch ha considerat que "ens hem d'agrupar per defensar el que hem fet i en el cas que surti que no, acatar el resultat". "Si és al revés, demanarem a altres estaments, govern espanyol i Europa, que també acatin el resultat, i és que la majoria de catalans estem a favor de la independència", ha dit.

També ha defensat que el viatge a Brussel·les perquè "els alcaldes i alcaldesses la majoria s'ho paguen de la seva butxaca i no hi ha problema. Parlem de 300 euros per cap". "Ara, en base a què es considera que no és un viatge institucional. Si hi anem és per explicar el que pensa el món local sobretot el que està passant. La voluntat és explicar la història i és absolutament institucional", ha dit.
 
"Algú devia interpretar que era un viatge absolutament institucional, i per això portàvem la vara. Són una minoria els que no ho van pagar de la seva butxaca. Si el ministre Montoro ens persegueix ara és perquè es van endur una gran frustració perquè va ser un acte amb molt de seguiments. Hi havia més de 250 periodistes acreditats", ha sentenciat.
 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Em pixo, Can Fanga, 16/11/2017 - 15:45

Jo voldria fotre't un PENALTI i que me'l paressis amb la CARA.

La cara dura que tens.

#14 Angel P., Girona, 15/11/2017 - 18:29

Una curiosidad, ¿porque la mayoría de los indepes ? ( en la CUP más ), ¿tienen esas caras tan “raras”?, ¿alguien está estudiando este fenómeno de cara rara con comportamiento no Normal?, es comprobable, ver hemeroteca.

#13 Angel P., Girona, 15/11/2017 - 18:26

Una curiosidad, ¿porque la mayoría de los indepes ? ( en la CUP más ), ¿tienen esas caras tan “raras”?, ¿alguien está estudiando este fenómeno de cara rara con comportamiento no Normal?, es comprobable, ver hemeroteca.

#12 Backwards, can Ràbia, 15/11/2017 - 16:47

Fa dies que els malanomenats líders no fan altra cosa que passos enrera i ara ens surt aquest caradura treient pit amb aquest tema?, que lo llegeix els diaris aquest tio?, que viu als núvols?, cal tenir barra que fer aquestes afirmacions.

#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/11/2017 - 14:44

"El que importa és que no fem ni un pas enrere" Ve y se lo cuentas a la Forqui. Ya veremos si algún día te llegan a imputar a ti si te haces el gallito.