Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2017. 09:17h.

El president de Melilla titlla de "pirats" els independentistes

Juan José Imbroda afegeix en un tuit que són “insofribles”

El president de Melilla titlla de "pirats" els independentistes

Tuit de Juan José Imbroda

El president de Melilla, Juan José Imbroda, ha titllat de “pirats” als “independentistes de Catalunya” en un tuit fet des del seu compte personal. Imbroda afegeix que són una “pesadesa” i ho relaciona amb els “viatges a cap lloc”. El ‘popular’ conclou la piulada afirmant que són “insofribles”.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha respost el missatge a través d’un altre tuit. “Aquest senyor acaba d'insultar dos milions de catalans”, ha afirmat. El cap de l’Executiu afegeix que “tractar de ‘pirat’ el qui no pensa com tu no és respectar la democràcia”. “Vergonyós”, ha reblat.

Puigdemont ha escrit una segona piulada a l’adonar-se que Imbroda presideix la Comissió General de Comunitats Autònomes del Senat. “Em van negar el dret a fer una conferència al Senat i van tenir la barra de proposar-me anar a la comissió que presideix un que ens insulta”, ha etzibat.

36 Comentaris

Publicitat
#38 mlk, Coin, 15/04/2017 - 22:36

Pero ¿alguien lo duda?

#37 Antonio, Madrit, 15/04/2017 - 10:48

Pero vamos haber eso que ha dicho el presidente de Melilla es una obviedad, con la cantidad de tonterías que sueltan todos los días, las incongruencias de sus actos, todo, menos solucionar los auténticos problemas que tienen los ciudadanos, tiene razón el Sr. Imbroda

#36 Bermejo, Badalona, 15/04/2017 - 00:01

Hombre cabal sin duda.

#35 Marc, Girona, 14/04/2017 - 22:58

Aquest senyor porta des de finals dels 70 ocupant nombrosos carrecs publics i té bona part de la familia molt ben colocada. A més destaca per les seves declaracions com a minim poc elegents amb la inmigració. Això és el que es troba pel google. Si és cert, aixo si que provoca hartazgo. http://www

#34 jan, granollers, 14/04/2017 - 22:41

Como diría Rufián : si a alguien le ofende que no salga a la calle. El presidente de Melilla solo ha dicho lo que pensamos muchos.