Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2018. 17:21h.

El president del 47% dels catalans

Torra llueix una samarreta de l'ANC en una excursió "de suport al conseller Turull"

El president del 47% dels catalans

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lluït una samarreta de l'ANC en una excursió "de suport al conseller Jordi Turull", un acte que consta a l'agenda oficial del president d'aquest diumenge. Torra portava una samarreta de l'entitat independentista malgrat que el l'últim CEO només el 46,7% dels catalans creu que Catalunya hauria de ser un Estat independent.

El president  ha participat en un "dinar popular de reconeixement al conseller Turull", però abans, segons anuncia el compte oficial del Govern a Twitter, ha fet "una caminada organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Urgell per commemorar el 20è aniversari de la posada en marxa del Camí dels Bons Homes".

Quim Torra ha difós imatges a través del seu compte de Twitter i ha explicat que "hem fet la ruta transpirinenca del Camí dels Bons Homes entre Gòsol i Josa de Cadí". "Avui aquesta excursió l'hauríem d'haver fet amb el conseller Jordi Turull, que el tenim ben present i l'homenatjarem per recordar la injustícia de tots els presos polítics. Sereu lliures", ha afegit.

Torra ha dit que com a president de Catalunya "no pot tolerar que polítics catalans, demòcrates, honestos i que senzillament van donar la veu al poble siguin condemnats per tribunals espanyols", en què afirma que han vist que "hi ha de tot menys justícia".

El president ha aprofitat per "demanar a l'Estat que recapaciti" i ha posat èmfasi que el govern "no acceptarà unes sentències d'escarment". No acceptarem cap sentència que no sigui l'arxivament d'una causa injusta. Això ho vull dir amb tota solemnitat i amb tota fermesa".

Finalment, ha dit que "no acceptarem un judici injust, no acceptarem que aquesta causa farsant continuï endavant. En cap país d'Europa, els nostres exiliats són a la presó, són lliures, i és inconcebible que a Espanya encara segueixin a la presó".

Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#27 Bordejet, Barcelona, 06/08/2018 - 19:16

MHP bis,ja que és a muntanya,aprofiti i begui´s un parell de gots de llet crua acabada de munyir de la vaca.

#24 Fierecita, Montgat, 06/08/2018 - 09:40

Parece mentira que el 5º de la terna (y porque no había mas...) encima de nombrao a dedo todavía se crea que es alguien. Primero insulta "en España hay de todo menos justicia" despues pide que "recapacite" está totalmente ido.

#23 Fierecita, Montgat, 06/08/2018 - 09:34

"el Camí dels Bons Homes" jajajaja Los jordis están bien jordidos, eso de ir por la vida de golpistas no es nada saludable.
Pero bueno, va bien saber como el mas tonto de la clase sigue haciendo el panoli.

#22 modium, Moià, 06/08/2018 - 09:27

Pocs presidents hi ha al món amb més del 47% però no tenen tanta premsa en contra com el nostre.

#22.2 No és la regla del tres, Bcn, 07/08/2018 - 10:21

El percentatges dels que composen una opinió no son directament proporcionals als vots que un personatge obtindría en unes eleccions. No oblidem que Torra no fou cap de llista electoral i que va ser nomenat a dit per un altre. Parlar de presidents en funcion de percentatges no és aplicable al cas d'aquest senyor.

#21 DEFENSAD, MADRIT, 06/08/2018 - 09:26

El President que, dona la democràtica casualitat, que ha estat elegit per una majoria de catalans de la Gran Nació Catalana.
Un President elegit com la immensa majoria de Presidents s'elegeixen en les democràcies consolidades d'arreu del Món.
Un President com el que s'elegeix fins i tot en una pseudo-democracia com la espanyola

#21.1 Juan, Bcn, 06/08/2018 - 11:33

Gran democracia, querían colar Ley de transitoriedad,equivalente a la ley habilitante, políticos espiados por la policía, asociaciones haciendo listas de buenos y malos, etc. Esa es tu gran república 1984