Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2009. 08:54h.

El president del Barça s'apunta a la manifestació contra el TC

Laporta assistirà a la marxa impulsada per Òmnium Cultural

El president del Barça s'apunta a la manifestació contra el TC

Laporta i Montilla, en una imatge d'arxiu

Joan Laporta, president del FC Barcelona, s'ha adherit a la manifestació que impulsa Òmnium Cultural contra la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut. Segons el diari Avui, Laporta té previst assistir a una marxa en la qual també hi seran els expresidents de la Generalitat, Jordi Pujol i Pasqual Maragall, així com els expresidents del Parlament, Heribert Barrera i Joan Rigol.

En una recent entrevista en aquest mateix diari, Laporta va manifestar que el pacte de finançament "és un acord que vulnera l’Estatut. És insuficient, extemporani i un cas més de maltractament al país. I vés a saber si el compliran. Amb els governants espanyols no serveix de res ni tenir-ho signat: són uns incomplidors compulsius".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 16/08/2009 - 07:46

Joan Laporta és el millor !
Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Barça i Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM

#11 Josep, Barcelona, 15/08/2009 - 16:49

Laporta, és un impresentable, que s'aprofita del Barça, per a fins polítics, dimiteix ja, perquè no serveixes ni com a president d'una escala de veïns

#10 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 15/08/2009 - 08:58

Visca Catalunya lliure //*//

#9 el azote de los necios, Barcelona, 15/08/2009 - 01:12

Los castellano parlantes, que somos más del 50% en Cat. ,tenemos que abandonarla a su suerte en mano de los separatistas. Sólo cabe volver con los nuestros que nos quieren y respetan. boicotemosles en el comercio y en el turismo , por la traición.

#8 Montse, Barcelona, 14/08/2009 - 21:28

Ja está be d´aprofitar-se del cárrec per promorcionar-se políticament a costa dels socis i del club. Que vagi a les penyes a fer barcelonisme i ens deixi en pau amb tanta política que només li interesa a ell. Es una vergonya de president, impresentable