Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2010. 19:22h.

El president del PP a Girona perd tots els punts del carnet

La DGT no troba al diputat Enric Millo i ho fa públic mitjançant una nota al BOP

El president del PP a Girona perd tots els punts del carnet

Millo, amb Sánchez Camcho, en una imatge d'arxiu

El president del Partit Popular a les comarques gironines i diputat al Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha perdut tots els punts del carnet de conduir com a conseqüència de diverses infraccions de trànsit, segons informa el Diari de Girona.

La DGT no l'ha pogut localitzar per fer-li saber que el seu saldo de punts s'ha esgotat i, complint amb la llei, ho ha hagut de fer públic mitjançant una publicació al Butlletí Oficial de la Província (BOP) i ho ha penjat al tauló d'edictes de l'Ajuntament. Les multes són fonamentalment per excés de velocitat, segons la DGT.

En declaracions a e-notícies, Millo remarca que "jo no vaig rebre mai cap notificació, tot i que els Mossos d'Esquadra saben perfectament on visc, i no hi ha cap infracció greu, ja que son d'anar a entre 119 i 133 km/h.  En saber-ho les he recorregut totes per manca de notificació i no haver pogut exercir els meus drets com a ciutadà".

Tot i això, no és el primer cop que el polític té problemes amb les multes ja que Diari de Girona publicava l'abril de 1999 que l'oficina de recaptació municipal de l'Ajuntament de Girona havia provat, sense sort, de contactar amb Millo perquè pagués onze multes de trànsit que tenia pendents de pagament. Enric Millo militava aquella època a les files d'Unió Democràtica.

L'escriptor Quim Monzó ha fet referència al cas en un article a La Vanguardia i afirma que "m'encanta que el líder gironí del partit que més diu vetllar per l'ordre i la moderació hagi perdut tots -absolutament tots- els punts del seu carnet de conduir. I no només això, sinó que li importi un rave que l'edicte es faci públic. M'encanta pel que té d'conseqüent en un món que cada vegada deriva més cap a la incongruència".

"Des de fa temps hi ha una plataforma - el Moviment 140. com-que lluita per aconseguir que la velocitat per autopista passi dels ridículs 120 quilòmetres per hora actuals a 140. Ja han recollit 150.000 signatures. Una d'elles, la meva. Segur que, a Millo, ja posats, 140 per hora li sembla poc i proposaria arribar a 150, o 160. Llàstima que no estigui jo empadronat a Girona, perquè, si ho fos, ja sabria a qui votar a l'octubre", conclou.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Núria, Reus, 01/08/2010 - 11:11

És que, esclar, a Catalunya no hi ha llibertat, com tothom sap. Això és una dictadura. Fixeu-vos si n'estem de reprimits que no ens deixen esnifar cocaïna a les cafeteries, anar als toros o circular pel centre urbà a 200 km per hora.

#4 Anfrustic, Can Salvatella, 01/08/2010 - 10:19

Segur que no té xofer oficial, si no li haurien tret els punts al pringat del conductor.

#3 badoc, Girona, 31/07/2010 - 23:38

És divertit. Aquesta gent propera a l'extrema dreta sempre els hi passa el mateix: prediquen amb alló que ells no fan.
Els que es mostren més puristes, son els que van de putes i violen escolans.

#2 ex erc, Lleida, 31/07/2010 - 21:18

que es pot esperar del militants d'un partit que diuen que les curses de braus són 'cultura'. De segur que els punts els ha perdut per anar enfarlopat o borratxo. Els pijos del PP són així

#1 Toreru, La Monumental del estatut, 31/07/2010 - 21:06

Aquest era el que l'altre dia torejava a les escales del Parlament, oi?