Política · 31 de Gener de 2013. 15:04h.

El president del Senat admet que va cobrar cinc milions de Bárcenas

Per fer obres a casa seva després de l'atemptat d'ETA

El president del Senat admet que va cobrar cinc milions de Bárcenas

García Escudero, al centre de la imatge

El president del Senat, Pío García Escudero, ha confirmat que va cobrar cinc milions de pessetes del PP per a fer unes reparacions a casa seva després de l'atemptat d'ETA en contra seva de l'estiu del 2000.

El nom de García Escudero, tal com ha publicat aquest dijous el diari El País, sortia en els manuscrits del tresorer del partit, Luis Bárcenas. L'operació seria un préstec que va demanar al seu partit per poder fer les obres.

El president del Senat ha confirmat l'existència del préstec i ha dit que el va tornar en cinc vegades, pagant 1 milió de pessetes en cadascun dels terminis acordats.

García Escudero, en efecte, va fer servir els diners després que el seu habitatge habitual a Madrid quedés totalment destrossat per l'atemptat de l'organització terrorista ETA.

L'actual president del Senat, que va ser també president del PP de la Comunitat de Madrid, ha revelat a la publicació que no va tenir cap relació amb Bárcenas per demanar els diners, però en canvi les devolucions sí que van ser anotades per l'extresorer.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 pepe, andorra, 31/01/2013 - 19:22

Y el seguro también le pago los desperfectos? Pq eso lo paga el consorcio. Claro q si lo dice el país, el diario de los poderosos y las empresas mas corruptas, yo personalmente no me lo creeré hasta q lo confirme como minimo un informe policial o de la fiscalia, y lo de la presunción, ni en broma.

#1.1 33, Catalunya, 31/01/2013 - 21:46

Això és una estafa: La companyia i el consorci haurien d'actuar d'ofici.