Publicitat
Política · 16 de Maig de 2018. 20:10h.

El president dels liberals europeus critica la "retòrica racista" de Torra

"És temps de diàleg, no de provocació i confrontació"

El president dels liberals europeus critica la "retòrica racista" de Torra

L'expresident de l'ALDE, Guy Verhofstadt amb Artur Mas

El president del partit dels liberals europeus (ALDE), Hans van Baalen, va titllar aquest dimarts de "separatista i racista" la retòrica del pròxim president de la Generalitat. En una piulada, el dirigent liberal ha expressat que la retòrica de Torra "continua en ferma contradicció" amb la constitució espanyola i "la voluntat de la majoria dels catalans". 

Hans van Baalen ha aprofitat la piulada per fer una crida al "diàleg" i la "conciliació". "És hora del diàleg i la conciliació i no de major provocació i confrontació!" conclou el missatge.

liberaltuit.jpg

L'ALDE, el Grup de l'Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa, és el quart grup polític del Parlament Europeu en escons i integra partits com C's i el PDECAT, tal com es pot veure en la fotografia que il·lustra la notícia, on apareix l'expresident de l'ALDE, Guy Verhofstadt, participant en actes de la campanya electoral de Convergència i Unió.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Albert, BCN, 16/05/2018 - 21:43

Cada día estoy más contento que el racistorra represente y encabece a los separatistas, Nadie en su sano juicio lo apoyará, Gracias pastelero por pegarte un tiro en el pie, te cargas el independentismo tú solito jejeje

#2 FERRANOTT, BARCELONA, 16/05/2018 - 21:11

Vaya, de poco han servido, veo, esos lloriqueos de aquella pseudoactriz implorando ayuda a Europa contra la "sanguinaria" represión del estado español. Normal: a estos se les ve el plumero de una hora lejos.

#1 Rodejet, Barcelona, 16/05/2018 - 21:03

Ja és hora que el senyor Tremosa comenci a treballar i comenci a traduïr el que diuen diputats de C'S, com Girauta o periodistes que avalen a C'S com Jiménez-Losantos o Garcia-Dominguez perquè a Europa sàpiguen el que és C'S.
El suposat supremacisme del President Torra al costat d'aquests és com la d'un pàrvul.

#1.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/05/2018 - 19:03

Dons vinga, esperem un link d'algun dirigent de Cs dient bestieses com les d teu líder supremacista Torra