Política · 21 de Maig de 2012. 15:38h.

El president d'Extremadura 'convida' Trias "si s'ho paga ell"

Monago sobre les paraules que va dedicar a l'alcalde: "quant de fi hi havia, quant acadèmic de la llengua espanyola i catalana"

El president de la Junta d'Extremadura, el popular José Antonio Monago, ha assegurat que l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, està convidat a la seva comunitat autònoma, però només "si s'ho paga ell".

En una entrevista a Radio Canal Extremadura, ha dit que "no pagaré més. Bastants comptes paga Extremadura" i creu que Trias "li deu una disculpa al poble extremeny". A més, Monago ha ironitzat sobre les paraules que va dedicar a l'alcalde: "quant fi havia, quant acadèmic de la llengua espanyola i catalana".

En aquest sentit, ha excusat les seves paraules -segons ell alguns les han titllat de "tavernàries"- perquè "si ho dic d'una altra manera passa desapercebut". "Hauré de defensar amb ungles i dents el que crec que és bo per a Espanya i per a Extremadura".

Finalment, el president popular ha manifestat que "em diu que l'alta velocitat a Extremadura és un desastre i li he de trucar jo? No home, no. Això és com quan un va a una cafeteria i tira el cafè del costat… I a sobre què vol que li pagui el cafè, no? No home, no".

Monago, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Xavier V, Barcelona, 22/05/2012 - 14:04

Tot i que el President extremeny em sembla caspós i fatxenda, li he de reconèixer el mèrit de defensar el que pensa que és millor per a la seva comunitat autònoma. N'hi ha com a mínim 3 partits polítics catalans (PP, PSC i C's) que no ho fan, això!

#15 Terraxa, Terrassa, 22/05/2012 - 12:31

L'alta velocitat és un desastre a tot arreu, com ho són els aeroports.
Compareu Espanya amb França, els seus PIBs, els criteris que apliquen per autoritzar la construcció d'AVE's i tindreu la resposta.

#14 amarilis, bcn, 22/05/2012 - 07:06

Algú dubta que no es pagarà el viatge ell mateix, i també entre tots els catalans?

#13 Robert, bcn, 22/05/2012 - 01:42

Però, a veure, per què l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha de necessitar anar a un lloc com Extremadura? Per quin motiu...?

#12 víctor, bcn, 21/05/2012 - 22:05

Qualsevol català que viatgi a Extremadura ja s'ho ha pagat ell (lo seu i lo dels extremenys).