Publicitat
Política · 14 de Maig de 2016. 20:00h.

El president d'Òmnium rebaixa a “ajustos” la tensió a la ANC

Jordi Cuixart assegura que “hi ha menys guerra de la que alguns diuen”

El president d'Òmnium rebaixa a “ajustos” la tensió a la ANC

Jordi Cuixart (foto: RAC1)

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha qualificat la situació interna de la ANC com “ajustos” propis dels processos electorals. “És molt menys del que es diu”, ha afegit en una entrevista a RAC1. I ha afirmat que “hi ha menys guerra de la que alguns diuen i molta menys de la que desitjarien des de l'Estat espanyol i estic segur que l'ANC en sortirà reforçada".

Cuixart ha fet un balanç d'aquests darrers cinc anys i ha afirmat que durant aquest temps “hem estat capaços d'aglutinar sota un mateix projecte col·lectiu de país opcions ideològiques tant dispars com gent de l'esquerra rupturista com la CUP fins a posicions socialdemòcrates com els companys de Demòcrates". “De tant en tant, hem d'anar dient que això ho hem fet en 5 anys i no hi ha referent a Europa. Tenim dificultats i les continuarem tenint perquè el procés és transversal”, ha reblat.

El màxim responsable d'Òmnium també ha parlat del full de ruta i ha assegurat que “no estem notant cap senyal d'alarma”. I ha afegit que “més enllà de les presses lògiques que tenim, la fita que ens vam posar dels 18 mesos, potser la història ens dirà que dir-ne 18,15 o 21 potser no va ser la millor idea”. “Ens hem d'anar posant fites perquè cada mes l'espoli fiscal és persistent i això no pot ser in eternum”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, Bcn, 15/05/2016 - 13:56

Vivim en un pais on tot allo del que es pugui viure con un rufian es nacional.
Es fantastic.

#3 Grauero, Fora de Catalunya., 15/05/2016 - 11:39

"...cada mes el expolio fiscal es persistente y esto no puede ser in eternum"
Cuanto beneficio industrial hay por las ventas al resto de España¿
En cuanto se reduciría el PIB catalan sin sus ventas al resto de España?
JUSTICIA SOCIAL, MERCADO JUSTO

#2 Pepon , Bcn , 15/05/2016 - 00:13

Una balsa de aceite. Y el sol sale por el oeste. Aunque en realidad el sol no sale por ningún sitio. Somos nosotros los que giramos.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 15/05/2016 - 00:13

Tota aixo cada dia es mes fantastic.
Aqui tot es nacional i tenim tants faedors de pais que sembla mentida com han deixat aquest miserable pais: fet una merda, sense un duro a la caixa, amb un deute al dia d´avui de mes de 10.000 per barba que acabaran pagantla els nostre nets, i tensionant i crisp