Política · 11 de Setembre de 2009. 16:30h.

El president es felicita que la Diada es celebri “amb normalitat”

Montilla ha dit que és "un acte de reafirmació del nostre autogovern”

El president es felicita que la Diada es celebri “amb normalitat”

Montilla, durant l'acte

El president de la Generalitat, José Montilla, ha celebrat que s’estiguin desenvolupant els actes de la Diada Nacional de Catalunya “en un ambient festiu i reivindicatiu” i amb tota “normalitat, com un acte de reafirmació del nostre autogovern”.
 
“Celebrem un any més la nostra Diada Nacional en un ambient festiu i reivindicatiu; festiu per uns, reivindicatiu per uns altres, i festiu i reivindicatiu també per a molts”. “Ho fem desplegant un Estatut; ho fem en aquests moments també lluitant contra la crisi econòmica i els efectes de la mateixa, que és el que esperen els ciutadans”, ha afirmat el president, tot just acabar l’acte institucional amb motiu de la Diada que el Govern de la Generalitat i el Parlament de Catalunya han celebrat aquest matí al Parc de la Ciutadella.
 
Respecte als crits que, en el decurs d’aquest acte, s’han sentit durant l’actuació de la cantant israeliana Noa amb l’Orquestra Àrab de Barcelona, el president Montilla ha destacat el caràcter “minoritari” de la protesta i ha lamentat que “avui una vintena de persones han fet un flac favor a la causa palestina”.
 
No obstant, aquest incident “no ha enterbolit en absolut la normalitat de l’acte”, en el qual “la pràctica totalitat” dels assistents “han celebrat l’acte; han gaudit amb la poesia dels nostres poetes; han gaudit amb la musica; amb el Cant de la Senyera i el nostre Himne Nacional”, ha remarcat el cap del Govern.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Catalunya catalana, Lleida, 12/09/2009 - 15:23

Kopro pren-te la medicació..CCOO i ugt nacionalistes? i tan, peró espanyols..Si són tot xarnegos que voten al psoe per etnicisme..A diferència d'euskadi, aquí no tenim cap LAB, ni cap sindicat potent que sigui català..

#6 manel ferran, BCN, 12/09/2009 - 14:59

ja es pot felicitar ja...¡ que cada any és més espanyolitzada, tal com figuradava en el full de ruta del TRipartit....¡ Felicitats als Grans Cabrons d'ERc(aganera), que ho heu fet molt bé això de vendre-us la pàtria...¡

#5 aleix de Vic, VIC, 12/09/2009 - 12:04

Menos banderas (vividores politicos) y más trabajo...........

#4 Alan, Barcelona, 12/09/2009 - 08:06

que bien ver a todos los nazionalistas poniendole flores a un tio que luchó por el rey y por españa! así me gusta que jugueis a independencia pero que admitais que sois españoles de pura cepa. ole toreros je je

#3 ona, bcn, 12/09/2009 - 00:52

Nacionalistas,como sois así de cutres, os merecéis la clase política que os gobierna, que os engaña y os chulea, y ante cuyos excesos sólo os cabe cambiar cada cuatro años al proxeneta que venda vuestros culos