Publicitat
Política · 4 de Juny de 2019. 17:30h.

El president 'infla' les lleis aprovades

Torra dissimula amb els projectes de llei enviats al Parlament

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha comptabilitzat com a lleis aprovades els 21 projectes de llei i decrets que el Govern ha enviat al Parlament, però que encara estan en tramitació parlamentària. “Des del Govern hem enviat al Parlament 21 lleis”, ha afirmat a la pregunta de la corresponsal d'Antena 3 a Catalunya, Blanca Basiano, sobre “quantes lleis finalment han aprovat” en l'últim any.

Torra ha indicat que són “set projectes de llei i la resta són decrets llei”. “Nosaltres hem aprovat des del Govern de la Generalitat 21 lleis que hem enviat al Parlament per a la seva tramitació. Una altra cosa és el que el Parlament aprovi en el seu moment”, ha destacat en la roda de premsa posterior al balanç del seu primer any de mandat. “El Parlament segueixi el seu curs”, ha conclòs.

D'altra banda, Torra ha afirmat que Catalunya “ha marxat bé” econòmicament “en ple procés independentista”. “Tant en PIB, en atur, en exportacions, en creació d'empreses… Catalunya està liderant tots els rànquings”, ha manifestat. El president ha afegit que “estic disposat a canviar el meu discurs” en cas que “algú a mi em ensenya que el PIB a Catalunya està decreixent, si l'atur està pujant, si les exportacions estan baixant o si el Finacial Times està dient que no inverteixin a Catalunya”.

Quim Torra, amb Meritxell Budó i Maria Àngels Chacón (foto: Govern)
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 anti-nazis, Barcelona, 04/06/2019 - 18:02

Mucha mesa para tan poca talla.

#1 botifler1914, vATERLUX, 04/06/2019 - 17:50

estic disposat a canviar el meu discurs” en cas que “algú a mi em ensenya que el PIB a Catalunya està decreixent

Si tan bien nos va, porqué cambiar???