Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2016. 14:16h.

El president no fa balanç abans de les vacances

Puigdemont respon per twitter al Constitucional

El president no fa balanç abans de les vacances

Munté i Rull, durant la roda de premsa

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no ha fet balanç dels sis mesos llargs de Govern com solia fer el seu antecessor Artur Mas abans d'iniciar les vacances d'estiu.

Els encarregats de compareixer davant la premsa han estat la consellera de la Presidència, Neus Munté, com és habitual després de la reunió del Consell Executiu, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

Puigdemont, a més, va preferir replicar al Tribunal Constitucional a través del seu twitter després que l'alt tribunal suspengués ahir el pla de desconnexió i acordés escoltar les parts abans de prendre mesures contra ell mateix i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Munté ha al·legat, a pregunta d'e-notícies, que el balanç de Govern "li podem fer nosaltres mateixos" i ha recordat que Puigdemont "ha comparegut per presentar el pla de Govern, que s'està desenvolupant amb tota normalitat, i s'ha sotmès a 13 sessions de control".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Forat negre.cat, Blackhole, 02/08/2016 - 16:40

Es tracta de l'aplicació de multiplicar l'acció del govern per zero. Tant senzill com aixó.

#5 nedland, Roses altre pais, 02/08/2016 - 16:09

Estan inmersos en pures estrategies simplistes per no caure en il.legalitats res mes..fan servir canals fora del circuit institucional per no mullar se pero tenir contenta la cup..els burgesos corruptes sotmesos als fills de burgesos aspirants a burges de jersei de llana amb dret a foir fait..

#4 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 02/08/2016 - 15:59

Es que encara no es creu lo dels 145.000.

Si tenia algun dubte sobre l´existencia de Deu ja se li han esvait.

#3 Xavi Madrit, Madrid, 02/08/2016 - 14:53

Para hacer balance, hay que hacer algo. Bueno, podrían hacer balance del número de veces que dicen "nos saltaremos la ley", pero de esas ya lleva balance la comunidad internacional.

#2 Antic convergent, Santpedor, 02/08/2016 - 14:47

Hi han formalitats a seguir en les comunicacions entre autoritats, i mes si son d'alt nivell institucional. Contestar per twiter al Constitucional es prou expressiu de la xuleria i atreviment fonamentat en la ignorancia d'un President que es molt justet. Aixi va tot el pais, dirigit per mediocres!

#2.1 Galba, Bcn, 02/08/2016 - 17:05

I es queixen de que el Rey els contesti per email.
Son la repera!