Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2012. 21:18h.

"El president Pujol no té cap compte a Suïssa"

Oriol Pujol diu que "no és casual" que surtin ara aquest tipus d'informacions

El secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha negat que l'expresident de la Generalitat i també el seu pare, Jordi Pujol, tingui comptes a Suïssa, després que aquest dijous el diari El Mundo hagi publicat unes declaracions de l'empresari Javier de la Rosa assegurant que "va obrir els comptes" davant seu.

Pujol, en una entrevista a Canal Català, ha considerat que "no és casual" que surtin ara aquest tipus d'informacions i ha dit que és "una calúmnia articulada pel diari El Mundo".

Sobre les acusacions del rotatiu durant la campanya electoral ha assegurat que "el diari El Mundo i els diferents estaments, que segurament són molts i diversos, bàsicament relacionats amb el PP i amb diferents estaments de l'Estat que van orquestrar tot això tenien una intenció i en part la van aconseguir".

"Hi havia la voluntat d'intervenir el resultat de les eleccions i és una campanya que es va veure molt alterada", ha afegit abans d'afirmar de manera contundent que "el president Pujol no té cap compte a Suïssa".

Oriol Pujol, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#28 BEJOTA, BCN, 14/12/2012 - 19:08

SR. PUJOL Jr.:TOTS SABEM QUE'N BON NACIONALISTA ÉS UN GRAND MENTIDER.NO S'AMOINI.ACÍ NO PASSA RES....

#27 Kitano, BCN, 14/12/2012 - 14:26

Ara s'enten perque papa Pujol deia fa molts anys que De La Rosa era un empresari modèlic.

#26 català, bcn, 14/12/2012 - 13:47

Oriol tinc que passar la ITV al cotxe, el porto a casa teva?

#25 Catalunya i Espanya són un femer, Catalunya porcina, 14/12/2012 - 12:54

Res d'estrany. La corrupció és una cosa generalitzada a la classe política catalana i espanyola. L'"oàsi català" ha revelat ser una cloaca fètida a on els saquejadors d'institucions emblemàtiques del país ni tant sols van a la presó, no fos cas que algú s'atrevís a "tirar de la manta".

#24 Ramon, bones són raons però més els dinerons, 14/12/2012 - 11:35

i a Houston?... i a Miami?... i a Acapulco?... i a Liechtenstein?.