Publicitat
Política · 7 d'Abril de 2021. 13:12h.

"El president Torra no ho va fer bé"

Oriol Mitjà: "Esquerra no li va permetre i ell no es va atrevir"

El metge especialista en malalties infeccioses i salut global de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, ha criticat en una entrevista a El món a Rac-1 la gestió de la pandèmia que va fer l'aleshores president de la Generalitat.

Mitjà ha afirmat que "el president Torra no ho va fer prou bé". "Un president de la Generalitat, si veu que alguna cosa no funciona, s'hauria d'haver plantat, agafar les regnes del Govern i regirar tota l'estructura", ha remarcat.

L'epidemiòleg ha insistit que "no ho va fer bé" i ha afegit que "al seu llibre ja ho explica, que simplement va intervenir en petits programes molt puntuals com fletar un avió o el programa de residència". "Això no és el que havia de fer un president de la Generalitat, ha sentenciat.

Oriol Mitjà ha subratllat que "del president de la Generalitat s'esperava que fes la coordinació de totes les conselleries i, per tant, una acció conjunta contra el covid". "Esquerra no li va permetre i que ell no es va atrevir. Per tant, uns eren malvats i els altres eren porucs", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/04/2021 - 19:51

Unos malvados y los otros miedosos.
¡Y viceversa!

#6 Marti, Palafrugell, 07/04/2021 - 18:56

El investigador de pacotilla Oriol Mitja presume, entre otras cosas, de no meterse en politica. Cómo se le ha indigestado que lo utilizasen como un kleenex!

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/04/2021 - 18:18

"El president Torra no ho va fer bé". Hay quien esto lo vimos desde el principio. Mira que has tardado en verlo Oriol. Más vale tarde que nunca. A ver si el resto de ovejas lo ven también. Aunque me temo que mientras coman alfalfa no hay nada que hacer.

#4 BEJOTA, bcn, 07/04/2021 - 17:14

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"
N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.
Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#3 Benet S., Barcelona, 07/04/2021 - 16:26

L'eminencia medica que en el seu dia els sediciosos els van col.locar a l'altar de la sapiencia, el que tenia de ser el guia de la salut de l'imaginari pais regit per aquesta colla de desaprensius...ara veu la llum? ara coneix la miseria dels que l'adulaven? Ell va ser complice actiu pero si li donen un càrrec deixerà de treure els draps bruts