Publicitat
Política · 3 de Juny de 2019. 17:04h.

El president treballa

Torra recomana una botiga de formatges

El president treballa

Piulada de Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, va recomanar aquest passat dissabte visitar una botiga de formatges que es troba a la localitat de Campdevànol, al Ripollès. Torra ho va fer a través del seu compte de twitter en el marc de la iniciativa ‘Benvinguts de pagès’.

“No us perdeu aquest cap de setmana de Benvinguts de Pages!(Fotos Formatgeria Palou, de Campdevànol, al Ripollès, gaudint de la seva amabilitat)”, va escriure el president català a la xarxa social. Torra va acompanya la piulada amb tres fotografies, on es veu diferents tipus de formatges.

La campanya ‘Benvinguts de pagès’ consisteix en “un cap de setmana de portes obertes de la pagesia per descobrir l’origen dels nostres aliments”. La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà; i el president del Parlament, Roger Torrent, també van participar en alguna de les iniciatives.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/06/2019 - 21:54

El treus de la seva ratafia, dels seus alls, dels seus botijos, de les seves misses, de les seves carbasses gegants i el seus balls de rams i s´avorreix. I fins i tot amb aixo no en te prou.

Ell es un home inquiet, de echarse al monte, de pit i collons. Del socarrimat del napalm com la senyora Rahola


I ara li ha tocat als pobres formatges.

#11 "Menus" conya, Capetown del Llobregat, 03/06/2019 - 20:06

És que no sabeu apreciar els valors de la Pàtria, pel que fa a mi, estic esperant amb delit els reportatges que farà TV3 de la festa nacional de cargol a la llauna, les curses de sacs de Monistrol de l'Espàrrec i el descapullament de micos viudos de la Pobla del Carquinyoli. Apa, Adeu uniunistes!

#10 Hi ha gent que pasa gana a Catalunya, poca-solta, Calafell, 03/06/2019 - 20:04

A veure: faci política, que hi ha molta gent que passa gana i estretors a Catalunya. Eleccions autonomiques JA !!

#9 ferran, rugby, 03/06/2019 - 19:54

cap a tractória a veles desplegades...

#8 Albert, BCN, 03/06/2019 - 19:33

El modelo de cataluña que quieren algunos... el requesón valley! I+D y tecnología puntera! Que nos vean como una comunidad autónoma pueblerina