Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2015. 12:48h.

El president veu una "agressió institucional"

Mas apel·la a la UE perquè "un estat membre persegueix idees polítiques"

El president veu una "agressió institucional"

Mas, dirigint-se a la reunió del Consell Executiu

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha acusat el Govern espanyol d’agredir Catalunya i ha apel·lat a la UE durant la compareixença posterior del Consell Executiu.

Mas ha manifestat que “el Govern espanyol practica contra Catalunya una agressió institucional" i ha afegit que “es castiga Catalunya per defensar idees polítiques per via pacífica, democràtica i respectuosa amb els drets humans”.

“La manca de qualitat democràtica de l'Estat espanyol hauria de preocupar a la UE” perquè “un estat membre persegueix idees polítiques”. En aquest sentit, ha exposat que “l’agressió de l'Estat és contra tota la població catalana”.

Artur Mas ha assegurat que "com més ens agredeixin, més treballarem per eixamplar la base sobiranista" i ha advertit que "o responem fent el procès més irreversible o l'Estat espanyol ens engolirà com el que som".

Finalment, ha dit que "si el 20-D hi ha a Espanya un govern diferent, respondrem amb el punt de la declaració que defensa negociar amb Madrid". "Amb l'actual govern espanyol el diàleg és impossible: tanquen la porta, refusen els projectes ataquen els que pensen diferent", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#31 Carlos Gomez, Bcn, 25/11/2015 - 01:58

Es comença sentint veus i despres pasan coses com aquesta.
I les retallades en sanitat no ajudan a arreclar.ho.

#30 Carlos Gomez, Bcn, 25/11/2015 - 01:52

Sempre podra anar al Vatica, a la ONU o al club Bilderberg a denuncira.ho.
A dirlis que el tractan malament, que li regiren les butxaques i que cada 15 dies apareix la Guardia Civil a remenarli la guarida a veure que s´han robat aquest vegada.
I si no que vagi al CAC, que no deixan pasar ni una als

#29 Carlos Gomez, Bcn, 25/11/2015 - 01:47

Sels hi han acabat els enemics vius, ha resucitat a Franco sense exit a veure si picaba i despres el hi va tocar a les hienes
Ara toca encolomarli a l´estat espanyol, aquell lloc extrany on ell va a pasar les vacances a l´estiu, totes les desgracies que ens pasen per ser catalans
El que no riu es p

#28 luca, bcn, 24/11/2015 - 20:54

ya ya, ataque contra Catalunya por pensar diferente, si si, lo que tu digas.
La pena es que le pasa lo mismo a cualquier CCAA que se desvie del deficit, y a més, a cualquiera que tiene que justificar 1300MM de euros.
No es ningún ataque, eres tu que usas excusas de mal pagador.

#27 Molt senzill, Bcn, 24/11/2015 - 19:32

Artur, nanu, que sols et demanen que justifiquis on van a petar els calers, res de l'altre mon. Si t'els gastes correctament, doncs, factura "al canto" i cap problema. Que ja ets grandet, que alló del colegi quan les notes no anaven be i el mestre ens tenia "tírria" ja no cola.,