Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2014. 19:49h.

El Príncep mou peça

Soparà aquest diumenge amb Artur Mas, Xavier Trias i el ministre Soria

El Príncep mou peça

Una imatge d'arxiu del Príncep Felip en una visita a Barcelona

El Príncep Felip soparà aquest diumenge juntament amb el president de la Generalitat, Artur Mas, amb l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias i amb el ministre d’Indústria, José Manuel Soria, entre d’altres.

Aquest sopar serà un acte de benvinguda el dia anterior a la inauguració del Mobile World Congress que obrirà portes dilluns vinent a Barcelona, segons apunta el diari El Mundo. Un congrés que sol inaugurar cada any el fill del Rei d'Espanya.

La trobada oferta pel Príncep Felip arribarà en un moment en què el Govern de la Generalitat i el Govern espanyol tenen unes relacions difícils, arran del procés sobiranista obert a Catalunya i de la convocatòria de la consulta del 9 de novembre.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 LN, Barcelona, 21/02/2014 - 15:37

Abans de venir, ja mou peça? Ostitú amb l'optimisme. També em fa gràcia calificar de jove o xicot, en 2 comentaris, un home de 46 anys, gairabé mig segle de vida, que per qualsevol dels milions d' aturats significaría que és massa gran per trobar feina. Clar que ell està esperant cubrir la vacant.

#3 TELAMARINERA, Vilanova, 21/02/2014 - 12:09

Este joven, desde que se ha casado me gusta. Antes era de cartón piedra.
Creo que es una esperanza lógica para el futuro. Visto lo que la clase política es capaz de generar como líderes, y como excluye a los mejores.
Al final Inglaterra también tendrá razón.

#2 CartanyaXsisi, bcn, 21/02/2014 - 10:35

Ni es el Govern ni es el Rei, quin paper juga aquest xicot, en el titular de la noticia?. Per moure peça ens tindria que convidar a tots els catalans que volem la independència, per que el MHP. Artur Mas, ja te donada la paraula al poble català; i amb costa de creure que ens la retir.

#1 Gerard SiSí, societatis exercitus catalanorum, 20/02/2014 - 23:27

Catalunya serà independent per fets com aquests ;

http://www.youtube.com/watch?v=ar2Hs7JNw5g