Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2013. 12:19h.

"El principal problema pressupostari de Catalunya és el Govern espanyol"

Espadaler critica l'executiu de Rajoy "per la seva deslleialtat, el seu infrafinançament estructural"

"El principal problema pressupostari de Catalunya és el Govern espanyol"

Espadaler, al centre, en un moment de la seva intervenció. (Foto: unio.cat)

El conseller d'Interior i president del Consell Nacional d'Unió, Ramon Espadaler, ha assenyalat que "el principal problema que des de la perspectiva pressupostària, per no citar-ne altres, té en aquests moments Catalunya és precisament el Govern d’Espanya".

Espadaler, que ha intervingut en la jornada Valors i política. La perspectiva humanista del compromís cristià, avui, ha criticat que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, digués aquest divendres que "'quan una comunitat té un problema és un problema d’Espanya i surt Espanya a salvar-la'".

Segons el dirigent democristià, aquesta frase el va deixar "perplex", i ha criticat l'executiu estatal per "la seva deslleialtat, el seu infrafinançament estructural i tot aquest exercici d’irresponsabilitat".

Espadaler també ha carregat contra el tripartit perquè "les decisions d’un endeutament alegre i gratuït i irresponsable es van prendre en temps de bonança i és ara, malauradament, en moments de dificultat econòmica que hem de revertir aquesta situació en un entorn de crisi econòmica i en un moment d’una reiterada deslleialtat per part del Govern central respecte Catalunya".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Rafel Climent i Brossa, Rubí (Nació Catalana), 11/11/2013 - 10:11

El gran problema per Catalunya, és la colonització dels cavernícoles ecspanols. INDEPENDÈNCIA JA !!!!!!!!!

#11 Garibaldi, CAStellterçol, 10/11/2013 - 15:36

No sap diferenciar un problema presupostari d'un problema de tresoreria.(Farmàcies problema tresoreria. Retallades problema pressupostari). Un historiador pontificant d'economia potser és una mica agoserat...No s'ha guanyat el dret de parlar i menys amb greus problemes dins la conselleria no resolts

#10 Terraxa, Terrassa, 09/11/2013 - 21:37

Una cosa no treu altra.
Tant malament s'ha fet aquí com a Madrid.
I que allà hagi estat pitjor no ha de treure responsabilitats.
Per cert, el 76% del deute públic español, el 76, és de l'administració central.
Ho diu el Banco de España y el Ministerio de Economía.

#9 Papaluna, Barcelona, 09/11/2013 - 20:24

Ostres, aquest home és com una Wikipèdia. Està arreu, sap de tot, parla de tot i s'emmerda en tot. Que si el morts dels mossos, que si problemes pressupostaris, que si no em funciona bé el canvi de marxes del meu Porsche 911; ho sap tot. I si el proposem com a successor del Mas, que no sap res?

#8 El azote de los necios, Barcelona, España, 09/11/2013 - 19:50

Cataluña debe más de 55.000 millones de euros precisamente porque los separatistas que la han gobernado no han sabido gestionar el presupuesto y han gastado mucho más que lo que entraba...... desgraciados....ni siquiera tienen la vergüenza de la autocrítica.