Política · 3 de Febrer de 2020. 12:55h.

El procés, amortitzat

Catalunya no surt al discurs del Rei

El procés, amortitzat

El Rei Felip VI, durant el seu discurs al Congrés amb motiu de l'obertura de la legislatura, ha obviat als diferents partits independentistes, que s'han absentat durant la seva presència. A diferència d'altres ocasions, el discurs del monarca no ha fet referència a el procés català.

Felip VI s'ha limitat a reivindicar la Constitució espanyola i ha mostrat el seu "compromís amb la democràcia, la llibertat i la Constitució", a més de definir Espanya com "una gran nació". El monarca ha demanat "respecte als valors constitucionals" i ha considerat que "cada nova votació en unes eleccions és l'expressió d'un triomf de el poble espanyol".

"L'essència de l'parlamentarisme és l'acord", ha recordat, a més de sentenciar que "Espanya no pot ser d'uns contra els altres; Espanya ha de ser de tots i per a tots. Així ho ha volgut la societat espanyola des de fa més de 40 anys. Així ho segueix volent i, sobretot, així ho mereix".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 03/02/2020 - 14:02

Menudo papelón el del hombre. Me recuerda a alguno de mis vecinos de escalera, no les soporto, pero tengo que convivir con ellos

#1.1 Paciencia de Job, BcN, 04/02/2020 - 10:47

Y algunos aún creen que es fácil desempeñar este papel sin rechistar, sin poder poner nunca mala cara ni despeinarse. Los hay tan idiotas que sostienen que no merece su asignación, cuando en realidad es insuficiente y ganada cada día a pulso, con una agenda interminable. Y tener que aguantar impertinencias de plebeyos mediocres, menuda cruz.