Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2019. 13:29h.

El procés desvetlla el nacionalisme espanyol

PP, Ciutadans i Vox defensen la "unitat d'Espanya" i reclamen eleccions a Pedro Sánchez

El procés desvetlla el nacionalisme espanyol

Unes 45.000 persones, segons fonts de la delegació del Govern a Madrid, han assistit a la plaça de Colón de Madrid per a manifestar-se contra les negociacions polítiques que en les últimes setmanes ha mantingut el Govern espanyol amb els independentistes catalans.

La protesta, que ha estat plena de banderes espanyoles, ha conclòs amb una foto conjunta entre Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal, líders del PP, Ciutadans i Vox, els tres partits convocants.

Les tres formacions han subscrit un maniesto conjunt per acusar el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, de "traïció" el país i de "donar una punyalada per l'esquena a la llei ia la justícia", i han donat el seu suport als jutges del Tribunal Suprem (TS) que a partir d'aquest dimarts s'encarregaran del judici contra el 'procès'. Així mateix, han exigit que es convoquin eleccions.

"Després de mesos de constants cessions intolerables ja poques hores que el Tribunal Suprem comenci a jutjar els responsables de la ruptura de l'ordre constitucional que es va produir a l'octubre de 2017, el Govern de Pedro Sánchez va decidir donar una punyalada per l'esquena a la llei ia la justícia acceptant els termes i exigències imposats pel president de la Generalitat", han denunciat.

I és que, segons el parer dels convocants de la manifestació, "els esdeveniments dels últims dies suposen una humiliació de l'Estat sense precedents en la nostra vida democràtica".

Per això han reafirmat, a un dia de que arrenqui el judici "sobre l'assalt a la unitat de la nació espanyola", el seu "compromís" amb la Justícia, donant el seu suport als jutges del Suprem que s'encarregaran del procès, "que porten mesos patint la pressió independentista.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Jordi BR, L'H, 11/02/2019 - 18:28

Uno que os lee; resulta que Rius también ve nacionalismo español y no patriotismo....porqué será?

#8 Chris, Lleida, 11/02/2019 - 09:10

S'han de contemplar altres fòrmules:el nacionalisme,les banderes,el sentit patriòtic del territori,han quedat obsolets;tenía sentit al segle passat.En la era de la informació i de la globalització,entre aixecar murs,regular les energíes renovables,i recaudar impostos per projectes nacionalistes,és l'oposat al progrès futur.

#7 Marga, San Cucufate del Valles , 10/02/2019 - 21:27

Han asistido el 0.12% de los españoles con derecho a voto y el 0.41% de los votantes del PP y Cs juntos. Las matematicas son la leche.

#7.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 11/02/2019 - 10:46

Haz el mismo cálculo con los 50 arreplegados de ayer en la mani delante de la caserna de la GC, o con los 10 "jóvenes" del miércoles en Plaça Sant Jaume defensant la Republiqueta. Las matemáticas son la releche.

#6 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/02/2019 - 18:35

Cómo bien decía días atrás Salvador Cardus, las hordas españolistas cuando se manifiestan provocan la violencia extrema, mientras que los simpáticos independentistas no tiran ni un papel al suelo. Voy a revisarme los vídeos de una y otra manifestación de esta semana porque me da la impresión que es al revés, llámame malpensado si quieres.

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/02/2019 - 16:30

"Newtral @Newtral

DATOS MANIFESTACIÓN COLÓN:

45.000 personas
Según Delegación de Gobierno.

COMPARATIVA:

Orgullo Gay 2018 (misma fuente)
700.000 personas

8M 2018 (misma fuente)
170.000 personas"

Potser es perque els innombrables no son tan mala gent com diu TV3.