Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2018. 20:42h.

El procés ha portat 700 persones als jutjats

Entre alcaldes, funcionaris i mestres

El procés ha portat 700 persones als jutjats

Alcaldes donen suport a Puigdemont, en una imatge d'arxiu

El president de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Cervera, ha revelat que hi ha més de 700 persones, entre alcaldes, mestres o funcionaris, que estan processades per la celebració del referèndum de l’1-O. “Som molts el que patim la ferotge persecució de l’Estat espanyol des de les institucions oficials, però també des de les profundes clavegueres”, ha denunciat.

El líder de l’AMI ha explicat que aquesta “persecució” la pateixen “700 alcaldes, funcionaris, mestres, artistes, periodistes, pallassos, mecànics i moltes persones anònimes que només volem decidir lliurement el nostre futur”.

Cervera ha destacat que “fa dos mesos un jutge independent ja va dir que no hi havia ni rebel·lió ni sedició”, alhora que ha assegurat que “lluitarem per la llibertat dels presos aquí i on faci falta”. “Avui mostrem la nostra gran capacitat de mobilització cívica, pacífica, però també determinada, i ho fem amb l’orgull de saber que som una nació amb una llengua, amb una història i amb una cultura pròpia”, ha conclòs.

Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 recluta, conca, 12/09/2018 - 12:59

Setecientos abducidos, faltos de la más mínima moralidad y ética política.
Dichos personajes, son estómagos agradecidos que a la vez no tienen el valor suficiente de decir a sus
votantes que todo es una farsa, que les han vendido un timo social.
Ni DUI, ni 18 meses, ni 1O, ni república, ahora quieren pactar un referéndum. ¡ joder,joder !

#7 XMB, Barcelona, 12/09/2018 - 10:42

"La falacia Ad Verecundiam, Magister Dixit o Argumento a la Autoridad es una falacia que consiste en aludir al prestigio de la persona o grupo pero sin aportar razones"

ejemplo:
“fa dos mesos un jutge independent ja va dir que no hi havia ni rebel·lió ni sedició”

¿Ese supuesto juez ha leido el sumario?

#6 Fierecita, Montgat, 12/09/2018 - 10:00

Creo que no sabe el por qué son llamados a responder ante la Justicia tantos alcaldes, habrá que recordárselo, es por colaboración y parte en un golpe contra las Instituciones catalanas.
Espero que la Dolors, la de Badalona, no se escape...

#5 Fierecita, Montgat, 12/09/2018 - 09:55

¿Que entenderá éste Josep Maria Cervera por "feroz persecución?.
Por decir lo que dice, por lo que piensa y por lo que hace, en medio mundo y parte del otro medio estaría a punto de ejecución.
Grandísima suerte la suya de vivir en un país verdaderamente democrático donde la expresión e incluso los actos son reflejo de libertad.

#4 M, Sabadell, 11/09/2018 - 23:31

Esta claro, cuanta mas prepotencia, mas desacato, mas lazos, mas manifestaciones, y mas amenazas, se encuentran con mas procesamientos y mas políticos presos. Alguien inteligente cambiaría de estrategia.