Publicitat
Política · 31 de Gener de 2018. 11:26h.

El procés is over

Puigdemont: "això s'ha acabat"

Carles Puigdemont va enviar diversos missatges a Toni Comín mentre aquest es trobava substituint-lo en un acte de l'N-VA a Lovaina, que van ser captats per les càmeres d'El programa de Ana Rosa de  Telecinco, aquest dimarts després de l'ajornament del ple d'investidura. Puigdemont afirma que "tornem a viure els últims dies de la Catalunya republicana".

"El pla de Moncloa triomfa. Només espero que sigui veritat i que gràcies a això puguin sortir tots de la presó. Si no, el ridícul històric és històric", afegeix. En un tercer missatge, comenta a l'exconseller de Salut que "suposo que tens clar que això s'ha acabat. Els nostres ens han sacrificat. Almenys a mi. Vosaltres sereu consellers (espero i desitjo), però jo ja estic sacrificat tal i com suggeria Tardà".

"No sé el que em queda de vida (espero que molta!). Però la dedicaré a posar en ordre aquests dos anys i a protegir la meva reputació. M'han fet molt de mal, amb calúmnies, rumors, mentides, que he aguantat per un objectiu comú. Això ara ha caducat i em tocarà dedicar la meva vida en la defensa pròpia", conclou.

Publicitat
Publicitat

154 Comentaris

Publicitat
#75 Laila, Bcn, 01/02/2018 - 20:17

Es com les espelmes del pastis d'aniversari, sembla que s'apaguen i... no!!!! Jua, jua, jua.

#74 Sara, Tabàrnia, 01/02/2018 - 09:25

Sóc l'única que no s'empassa que enxampar els missatges hagi estat un "accident"? Amb els numerets als que ens té acostumats en Carles? Jo estic segura que és exactament el que volien, que una càmara ho gravés i fer un darrer "alegato victimista". No en tinc cap dubte. Fa ràbia que hagi colat i tothom s'ho cregui. Sempre se surt amb la sev

#73 Estremera is beatiful, El Masnou, 01/02/2018 - 08:41

Pronto habrá desfile de politiquillos, periodistas a sueldo, intelectuales de pacotilla, paniaguados, tontos útiles, borregos, lumbreras, etc intentando desmarcarse de la movida para continuar conservando puestos o no ser señalados por ridículos, nefastos y patéticos.

#72 Sergi, Bcn, 01/02/2018 - 07:55

Vale, pos muy bien, adiós.

#70 Remi, Barcelona, 01/02/2018 - 06:56

Manda huevos que una periodista del corazón sea la que ha terminado con el pruses.