Publicitat
Política · 23 de Març de 2019. 18:39h.

El procés no vol perdre el control de TV3

El consell de govern de la CCMA està en funcions

El procés no vol perdre el control de TV3

Núria Llorach, presidenta de la CCMA amb el director de TV3 Vicent Sanchis i el de Catalunya Ràdio Saül Gordillo en una imatge d'arxiu

La renovació del Consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) continua pendent un any després que vencés el seu mandat, l'any 2018. La lluita pel control dels mitjans públics catalans i la divisió política a Catalunya ha impossibilitat fins al moment la renovació de l'òrgan, que requereix àmplies majories.

El bloqueig es produeix malgrat que dels sis membres del consell, només quatre segueixen en actiu i aquests ja han superat el límit del mandat establert per la llei en sis anys. És a dir, els sis membres del consell de govern de la CCMA i el seu president tenen el mandat caducat. L'última renovació va tenir lloc en l'any 2012. En aquella ocasió es va nomenar Brauli Duart, Núria Llorach i Antoni Pemán (CiU), Xavier Guitart i Josep Vilar (PSC) i Armand Querol (PPC), però el seu mandat va expirar l'any 2018.

Aquest òrgan només el componen Núria Llorach (presidenta en funcions), Rita Marzoa, Antoni Pemán i Armand Querol. L'actual presidenta, Núria Llorach, mai ha estat designada pel Parlament i ocupa aquesta plaça en el lloc de Brauli Duart al qual va reemplaçar durant el temps en què va estar malalt.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 24/03/2019 - 01:24

Se agarran al control de tv3%, como posesos.
Si pierden el control totalitario .... se derrumba todo el chiringuito del negoci separatista.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/03/2019 - 21:49

Esta es la "democracia" de los separatistas. Una puta dictadura. Luego a quejaros de que viene Vox.